Mobilní herní adaptace seriálu Family Guy dorazí v příštím roce

Vezmeme-li v úvahu extrémní úspěch mobilní hry The Simpsons: Tapped Out, bylo jen otázkou času, kdy se na mobilní zařízení dostane Family Guy.

Hru má na starosti studio TincyCo. ve spolupráci se společností FOX a mělo by jít o adventuru a simulátor s využitím mikrotransakcí. Jinak bude hra hratelná zcela zdarma a dostupná na operačních systémech iOS a Android v příštím roce.

Hra s prvky adventury a simulátoru přinese unikátní příběh a dialogy díky přímé spolupráci s tvůrci seriálu, které budou odrážet nejen dlouholetou historii série, ale také současné události. Hráči budou mít k dispozici městečko Quahog, kde budou rekrutovat známé postavičky a postupovat kampaní.

2399650-familyguymobile.jpg

Prozatím není jasné, zda ve hře uslyšíme naše staré známé postavy, někteří herci ale s vývojáři spolupracují. Jde především o Setha McFarlana (Peter, Stewie, Brian), Alexu Borstein (Lois), Milu Kunis (Meg) a Setha Greena (Chris).

Jak už je to v dnešní době zvykem, prostřednictvím mikrotransakcí si budete moci dokoupit nové postavy, schopnosti a vlastnosti.

Váš názor Další článek: Project Eternity přejmenován na Pillars of Eternity, venku je nový trailer

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , ,