Mobilní Prince of Persia dorazí ke konci července

Několikaměsíční spekulace se potvrdily, mobilní znovuzrození série Prince of Persie se chystá na operační systémy iOS a Android, a to už ke konci tohoto měsíce.

Titul ponese název The Shadow of the Flame a mělo by se jednat o akční plošinovku se zbrusu novým ovládacím schématem a vylepšenou grafickou stránkou. Příběhově bude hra zasazena po událostech původního Prince of Persia Classic, kde se ujmete role dobrodruha, který musí odkrýt svou minulost, aby změnil budoucnost.

Hratelnost by se měla vrátit ke kořenům a spojit akční souboje a hopsání v 2D rovině s 3D prostředím okolo. K mání bude také několik variant ovládání a samozřejmě integrace sociálních síří, žebříčků a výzev. Jak jinak.

1372871961-prince-of-persia-the-shadow-and-the-flame-1.jpg1372871963-prince-of-persia-the-shadow-and-the-flame-2.jpg1372871963-prince-of-persia-the-shadow-and-the-flame-3.jpg

Prince of Persia: The Shadow of the Flame vychází 25. července letošního roku pro iOS a Android s přibližnou cenou 60 Kč. A příště už regulérní pokračování prosím.

Zdroj: AGB

Diskuze (1) Další článek: Ubisoft odhaluje více oficiálních detailů o akční onlinovce The Division

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,