Mód Horda 3.0 do Gears of War 4 se představuje v novém traileru

Každý fanoušek Gears of War moc dobře ví, že jen máloco je tak zábavné, jako utkat se bok po boku s přáteli v kooperativním módu Horda. Podívejte se, jak bude vypadat jeho nová verze Horda 3.0.

Horda je mód založený na tom, že se s partou jiných hráčů snažíte přežít ničivé vlny nepřátel. Mód se díky svému provedení stal pochopitelně velmi zábavným, přesto se v nových Gears of War 4 dočká pár změn.

Základní charakteristiky ale si ponechává. Vaším cílem je přežít a zabít všechny nepřátele, kteří přicházejí po vlnách. V Hordě 3.0 bude vln celkem 50, přičemž po každé desáté vlně se utkáte s bosem.

Nově však do módu přibudou různé třídy postav (Soldier, Sniper, Scout, Heavy a Engineer), přičemž každá z nich má krapet jiné zbraně a dovednosti. Novinkou je i možnost umisťovat automatická děla. V Hordě 3.0 se také objeví systém karet, díky kterým můžete například zvýšit svůj útok nebo rozšířit zásobník.

Nutno také upozornit na to, že Horda 3.0 bude v rámci Xbox Play Everywhere podporovat cross-platformový multiplayer mezi Xboxem One a PC. Cross-platformový multiplayer však nebude fungovat v PvP.

Gears of War 4 vyjde 11. října tohoto roku na Xbox One a PC s Windowsem 10. Pokud si však koupíte Ultimate Edition, můžete si hru zahrát již 7. října.

Váš názor Další článek: Zástupce EA: Uznávám, že jsme udělali spoustu chyb

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,