Modeři nespí: Grand Theft Auto 5 je opět na grafickém vrcholu

GTA už má za sebou pěknou řádku let a stále dokáže udržet pozornost.

Nebyl by to další měsíc bez nových grafických modifikací do nesmrtelné městské akce Grand Theft Auto 5. Modeři totiž nespí a každý měsíc přidávají nové a nové vychytávky. Už jsme měli možnost se podívat na špičky grafických modifikací, kterými je NaturalVision a Redux. Nyní jdeme dál.

Ke stažení je několik nových modifikací, které dělají San Andreas zase o něco realističtější a věrohodnější. Jednou z nich je GTA 5 PRSA, který se snaží emulovat filmový a fotografický filtr a atmosféru. Mění se veškeré světelné efekty, počasí, shadery a částicové efekty. 

Špatně na tom není ani modifikace Real Life Graphics, který se opět stará o věrohodnou barevnou paletu, přirozenější textury pokožky, opravdu tmavé noci a celou řadu dalších grafických prvků. Tak co, jedete zpátky do Los Santos?

Speciál: 10 let Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V slaví deset let. GTA 5 se začalo prodávat 17. září 2013, tenkrát pro PS3 a Xbox 360. O rok později přišel port pro PS4 a Xbox One a v roce 2015 také verze pro Windows. Je to úspěšná akční hra s otevřeným světem, která se odehrává ve smyšleném současném světě inspirovaným Jižní Kalifornií a hráči se dostávají do role kriminálníků. Hra zaujala svým rozsahem, pestrostí, zábavností i vysokou úrovní grafického zpracování.

Diskuze (3) Další článek: Control sklízí v recenzích chválu, Remedy je zpět v plné formě

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,