Modifiační koutek - sportem ku zdraví

Už se nemůžete dočkat konce roku? Pak si to čekání můžete zpříjemnit skvělými kousky z dnešního Modifikačního koutku.

Half Life 2 – Stay Alive!

Strach a hrůza, to jsou pocity, které vás ovládnou při hraní modifikace Stay Alive! pro akci HL 2. V temných zákoutích budete muset likvidovat všudypřítomné zombie, a to všemi možnými prostředky, co se vám dostanou pod ruku. Jednou to bude střelná zbraň, ale podruhé třebas jen páčidlo a to je pak teprve ten pravý adrenalin. Hororovou atmosféru doplňuje hudební kulisa a grafické zpracování, jež se celé ponořilo do temnoty...

half_life_2_stay_alive_01.jpg half_life_2_stay_alive_02.jpg

Download: http://www.moddb.com/mods/stay-alive/downloads/stay-alive

Rome Total War – Invasio Barbarorm

Děj Invasio Barbarorm se odehrává v roce 410 našeho letopočtu. Dočkáte se tak historického období, v němž se budete moci stát velitelem armády dobyvačných Římanů, nájezdných Sasů a Piktů, Franků, Slovanů, Hunů, Langobardů, Vizigótů a mnohých dalších. Čeká na vás kampaň, v níž každá strana má své klady a zápory a v neposlední řadě také pro sebe typické jednotky. Fanoušci historie navíc jistě ocení fakt, že si budou moci vyzkoušet známé bitvy jako například Nedao, Chalons nebo u Adrianopole.

rome_total_war_invasio_barbarormv_01.jpg rome_total_war_invasio_barbarormv_02.jpg

Download: http://www.moddb.com/mods/invasio-barbarorvm/downloads/invasio-barbarorvm-v7

Company of Heroes: Opposing Fronts – Blitzkrieg

Blitzkrieg nebo-li přeloženo do češtiny „blesková válka“ není jen název Hitlerovi taktiky boje ale mimo jiné i modifikace pro strategii Company of Heroes: Opposing Fronts. Toto dílko je na světě již od března letošního roku, ale nedávno se vývojáři rozhodli pro větší update, který vám tímto představujeme. Mód obsahuje nové jednotky, frakce, schopnosti, zvuky a mapy. Oproti předešlým verzí zde naleznete větší míru realismu, což se týká především účinků jednotlivých zbraní. Přestože Blitzkrieg obsahuje jak multiplayerovou, tak i singleplayerovou část, doporučujeme vám zahrát si spíše první možnost, protože hra pro jednoho hráče ještě není úplně dokončena.

company_of_heroes_opposing_fronts_blitzkrieg_01.jpg company_of_heroes_opposing_fronts_blitzkrieg_02.jpg

Download: http://www.moddb.com/mods/blitzkrieg/downloads/blitzkrieg-v135

Half Life 2 - Kreedz Climbing

Kreedz Climbing je dosti netradiční modifikace, jež v sobě skloubí prvky žánrů FPS akce a logických puzzle. Oproti původní hře zde neuvidíte ani kapičku krve – násilí bylo vyměněno za několik sportovních odvětví, od bungee jimpingu až po serfování. Ta se navíc odehrávají na pozoruhodných mapách, takže zatímco jednou se před vámi zjeví naprosto obyčejná lesní krajinka, podruhé to bude zcela surrealistický svět a potřetí se podíváte na pracovní plochu počítače.

half_life_2_freedz_climbing_01.jpg half_life_2_freedz_climbing_02.jpg

 

Download: http://www.moddb.com/mods/kreedz-climbing/downloads/kreedz-climbing-beta4-installation

Diskuze (1) Další článek: Dočkáme se levnějších her?

Témata článku: , , , , , , , , ,