Modifikace vám umožní zahrát si GTA Online mise i v singleplayeru

Modeři zkrátka můžou všechno.

Rockstar už dlouhou dobu přehodil všechny své vývojáře na udržování GTA Online při životě a singleplayerová část se tak spoléhá pouze a jen na modery. A ty nenechávají fanoušky čekat a neustále přidávají nové šílenosti a obsah do hry. 

Mezi novinky patří 70-mission pack od modera s nickem alebal, který víceméně přenesl spoustu populárních misí a výzev z GTA Online do singleplayerové části hry. Pokud tedy neradi běháte mezi kulkama online šílenců a stejně si chcete užít všemožné mise z online porce hry, jste tu správně. 

Stačí zavítat na stránku modifikace a nainstalovat ji. Modér navíc neustále přidává nový obsah, takže je vždy nač se těšit.

Speciál: 10 let Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V slaví deset let. GTA 5 se začalo prodávat 17. září 2013, tenkrát pro PS3 a Xbox 360. O rok později přišel port pro PS4 a Xbox One a v roce 2015 také verze pro Windows. Je to úspěšná akční hra s otevřeným světem, která se odehrává ve smyšleném současném světě inspirovaným Jižní Kalifornií a hráči se dostávají do role kriminálníků. Hra zaujala svým rozsahem, pestrostí, zábavností i vysokou úrovní grafického zpracování.

Váš názor Další článek: Podívejte se na srovnání původní a předělané verze adventury MediEvil

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,