Modifikační koutek - akční nášup

Chtěli byste si vyzkoušet Mirrors Edge zcela zdarma? Pak vyzkoušejte zbrusu novou modifikaci pro Half Life 2!

Unreal Tournament 3 – Project: White

Project: White je počin zaměřený na týmovou hru, kde se opět ocitnete v roli spasitele světa. Hvězdný systém je na pokraji zničení, díky řetězci supernov, což je pro existenci lidské rasy nepřípustné. A když píšeme, že hlavní zaměření je týmovou kooperaci, tak to myslíme doslova a do písmene. Pokud však po ruce nemáte připojení k internetu nebo LAN, nemusíte věšet hlavu, v blízké době se tvůrci chystají vydat rozšíření, v němž si pořádné bitvy užijete i ve hře pro jednoho hráče.

ut3_project_white_01.jpg ut3_project_white_02.jpg

Download: http://www.moddb.com/mods/project-white/downloads/diana-v0200

Half Life 2 - Mirrors Edge: Source

Pakliže vás zaujala nedávno vydaná experimentální akce Mirrors Edge, ale bojíte se, že když si ji koupíte, tak vás nebude bavit, vyzkoušejte raději modifikaci Mirrors Edge: Source. Stačí jen vlastnit Half Life 2 a stáhnout si necelých sedmadvacet megabajtů velký archiv. Těšit se můžete na všemožné skákání, hopsání a používání dalších akrobatických pohybů na střechách mrakodrapů ve sněhobílém městě. Přestože je vývoj tohoto díla ještě v rané fázi, i tak stojí za vyzkoušení nejen pro příznivce originálních herních principů.

hl_2_mirrors_edge_source_01.jpg hl_2_mirrors_edge_source_02.jpg

Download: http://www.moddb.com/mods/mirrors-edge-source-trailer-map/downloads/beta-09

Max Payne 2 – Mona: The Assassin

Pamatujete si na nájemnou vražedkyni Monu Sax, která svého času učarovala Maxu Paynovi? V tom případě se připravte na její návrat. Tentokrát se vžijete do její role zrovna ve chvíli, kdy se jí v zaměstnání tak daří, že si na ni zasedl šéf mafie a vyslal proti ní své smrtonosné gorily. Nezbude vám tak nic jiného, než hledat azyl v předměstských ulicích New Yorku a tiše a rychle se zbavovat svých nepřátel, přesně ve stylu dalšího známého zabijáka Solid Snakea.

max_payne_2_mona_the_assassin_02.jpg max_payne_2mona_the_assassin_01.jpg

 

Download: http://www.moddb.com/mods/mona-the-assassin/downloads/mona-the-assassin

Command and Conquer: Tiberuim Wars – TALON Mode

Poslední do party dnešních modifikací je TALON Mode pro „zelené dženeralsy“. Tvůrci se snažili mód odklonit od původního titulu, což se jim také víceméně povedlo. Do placu přihodili několik vlastních jednotek, přičemž některé z nich si zaslouží nálepku „zábavné“ či dokonce až „originální“. Díky vylepšeným systémům se připravte na trošku vyšší obtížnost, než jste zvyklí, ale to by kované hráče nemělo odradit. Pokud tedy nejste konzervativními zastánci starých časů, nelze než tento počin doporučit.

c_c_tiberium_wars_talon_mode_01.jpg c_c_tiberium_wars_talon_mode_02.jpg

Download: http://www.moddb.com/mods/talon-mod/downloads/talon-mod-v10

Váš názor Další článek: Galerie: Velvet Assassin

Témata článku: , , , , , , , ,