Modifikační koutek - Battlezone 2, San Andreas, Half-Life 2 a další

Jsou libo nové singleplayerové mise pro Battlezone 2? A nebo byste se raději stali neodolatelným agentem 007? A co takhle si zajezdit v trabantech? Ať nebo onak, v dalším díle Modifikačního koutku si budete moci vybrat z mnoha zajímavostí.

Battlezone 2 – FleshStorm

FleshStorm je rozšířením pro Battlezone 2, které do hry vnáší osm nových singleplayerových misí + čtyři další, podporu pro více hráčů v multiplayerových režimech Deathmatch, Team Strategy, Free For All a MPI. Nutno ovšem upozornit, že FleshStorm lze spustit pouze na Battlezone 2 ve verzi 1.3 a vyšší.

  

Download: FleshStorm (228 MB)
Homepage: http://www.lizard.clara.co.uk


Half-Life 2 - Zombie Stress 1.1

Zombie Stress, jak již název napovídá, do Half-Life 2 vnáší především jatka plná nemrtvých. Kromě map a dalších vylepšení se setkáte například také s novými skladbami a podobně. Nečekejte ovšem od této modifikace nic velkého. Příjemně zabaví ve volných chvílích. Inu, zkuste a uvidíte.

  

Download: Zombie Stress 1.1 (8.73 MB)


GTA: San Andreas – 007 verze 0.1

Aneb staňte se Jamesem Bondem. Příznačný název této modifikace tak snad mluví za vše – zhostíte se ve svém slova smyslu ostříleného agenta 007, jenž má vždy po ruce nějaké to speciální náčiní. Počínaje automobily (leckdy obrněnými, či jinak upravenými) a konče futuristickými zbraněmi známými z některých snímků této legendy. Výčet novinek je i přes ranou fázi vývoje opravdu velký, nebude tedy asi nic lepšího, než si rovnou modifikaci 007 vyzkoušet.

Download: 007 (10 MB)
Homepage: http://www.freewebs.com/gta007mod/


Mafia – Trabant

Chtěli byste obohatit Mafii o tři pořádné prototypy trabantů? Pak rozhodně sáhněte po modelu Trabant 601S, Trabant P601 a klasickém Trabantu. Jedná se o horkou novinku v podobě tří samostatných celků – stačí si jen vybrat některý z nich, nebo popřípadě všechny, a nahradit je(j) nějakým původním vozem.

  

Download: Trabant (986 kB); Trabant 601S (1.7 MB); Trabant P601 (3 MB)
Homepage: http://mafia.scorpions.cz/


Rome: Total War - Money Trainer

Díky této jednoduché utilitě si můžete ve hře Rome: Total War nastavit prakticky libovolné množství zlaťáků. Potýkáte se během hraní s finančními problémy? Chcete vytvořit neohrozitelnou armádu a smést z povrchu zemského veškeré nepřátele? Pak se určitě poohlédněte po Money Trainer.

Download: Money Trainer (48 kB)

Váš názor Další článek: Zaklínač obdržel nominaci Visual Effects Society

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , ,