Modifikační koutek - bytový aranžér

Vybavování domu může být ukrutná zábava, zvláště vrhnete-li se na to v Oblivionu. Nevěříte? Uvěříte.

The Elder Scroll Oblivion – Princess Cheydinhal House for Sale

Že jste si v Oblivionu koupili dům, ale bohužel jeho vzhled nesplňuje úplně všechny vaše požadavky? V tom případě si stáhněte Princess Cheydinhal House for Sale, v němž si svůj domov budete moci zkrášlit nepřeberným množstvím všemožných věcí. Chcete bazén? Koupelnu? Minibar? Pohovku? Akvárium? Zahradu nebo sklep? Žádný problém, jen berte co hrdlo ráčí! Ke slovu dokonce přihlásí i moderní technologie, takže si do obýváků můžete umístit jak stolní PC, tak i notebook. A to se vyplatí.

princess_cheydinhal_house_for_sale_01.jpg princess_cheydinhal_house_for_sale_02.jpg

Download: http://www.moddb.com/mods/princess-cheydinhal-house-for-sale/downloads/princess-cheydinhal-house-for-sale

HalfLife 2 – Sity

Modifikace Sity vám nabídne náhled do vzdálené (skutečně tak vzdálené?) budoucnosti, kde jsou veškerá města, městečka, ba i vesnice prázdné. Vlastně od té doby, co všichni lidé propadli virtuální realitě je celý svět prázdný. Jeden člověk se nicméně probral zpátky do kruté reality bytí a hned se musí vypořádat s úkoly, které mu zadává AI, jež se tou dobou stará o chod naší modré planety. Pakliže si roli tohoto anonymního občana budete chtít vyzkoušet na vlastní kůži, postačí si stáhnout pouhých necelých 10 MB.

sity_01.jpg sity_02.jpg

Download: http://www.moddb.com/mods/sity/downloads/sity-episode-1-chapter-1

Fallout 3 – Big Blue House

Ve Washingtonu DC na rohu Pennsylvania Ave a 7th Street stojí dům. Velký dům s pěti poschodími, kde každé z nich nabízí jiné prostředí, ale jedna společná věc by se zde přeci jen našla – nebezpečí. Takřka na každém rohu na vás čekají nepřátelé (na začátku například zažijete roztomilé setkání s obrovským robotem). Největším kladem je bezesporu nastíněná variabilita herního prostředí – podíváte se do restaurací, kuchyní, společenských místností, koupelen, laboratoří, apartmánů a... více už vám prozrazovat nebudeme, přišli byste totiž o ten jedinečný pocit objevování a zkoumání.

big_blue_house_01.jpg big_blue_house_02.jpg

Download: http://www.moddb.com/mods/big-blue-house/downloads/big-blue-house

Far Cry – The Delta Sector

Dle slov tvůrců by The Delta Sector měla nabídnout především precizní grafické zpracování v nejvyšší kvalitě, jakou může Cryengine 1 nabídnout. Co se týče samotného děje, tak se ocitnete v roli člena speciálního vojenského týmu, který má zjistit příčinu nahromadění vojenských sil v oblasti východní Evropy. Do rukou se vám dostanou nové zbraně, vozidla a na řadu přijdou i noví nepřátelé. Byť jen za vyzkoušení tento počin rozhodně stojí. Ostatně screeny vypadají více než lákavě.

the_delta_sector_01.jpg the_delta_sector_02.jpg

 

Download: http://www.moddb.com/mods/the-delta-sector/downloads/delta-sector-mod-v10

Váš názor Další článek: Cravatacon - Zbývají 4 dny do startu

Témata článku: , , , , , ,