Modifikační koutek - Divoký západ na dlani

Popadněte kolt schovaný pod postelí, nasaďte si stetson, osedlejte koně za panelákem a vyjdete se spolu s námi na Divoký západ.

Doom III: The Happy Friars Last Stand

Druhé pokračování hororové akce Doom vyšlo již před několika lety a za tu dobu z moderské scény vzešlo mnoho více či méně povedených modifikací určených právě pro tento titul. Dnes vám představujeme The Happy Friars Last Stand, který nabídne celkem tři levely, v nichž narazíte na početné množství nových nepřátel, k jejichž zlikvidování však naštěstí dostanete více než dostatek munice a také dvě zbrusu nové zbraně – Sonic Cannon a Flak Canon.

the_happy_frias_last_stand.jpg the_happy_frias_last_stand_02.jpg

Download:http://www.moddb.com/mods/the-happy-friars-last-stand/downloads/the-happy-friars-last-stand-v12-beta-2

Half Life 2 - Fistful of Frags

Half Life na Divokém západě? A proč ne? Vždyť pokud se práce chopí schopní lidé, nemůžu být výsledek špatný. Fistful of Frags vás přenese do doby, kdy se ještě kolty nosily proklatě nízko u pasu a nejoblíbenější nápoj byla whisky. Vyzkoušíte si zde jak singleplayerové, tak i multiplayerové herní režimy. Co se týče první možnosti, tak vězte, že se dočkáte zhruba dvacítky úrovní, v nichž dostanete rozmanité úkoly, od přepadaní vlaku, až po dobývání pouštních pevností či mexických vesnic. Kooperativní mód pak nabídne klasické režimy jako je například team deathmatch. Milovníci historie jistě ocení zbraňový arzenál, kde naleznete známé kousky – a pozor – nechybí zde ani „henryovka“, kterou nosil samotný Old Shatterhand.

Fistful_of_frags_01.jpg Fistful_of_frags_02.jpg

Download: http://www.moddb.com/mods/fistful-of-frags/downloads/fistful-of-frags-25-client-full

Half Life 2 - Varion

Varion je název hlavní planety sluneční soustavy, kde žije posledních dvacet tisíc příslušníků lidské rasy, kteří zde nalezli nový domov potom, co museli opustit Zemi, jež byla zdevastována útokem nepřátelských mimozemšťanů a globálním oteplováním. Nicméně v současné době jsou z Varionu takřka vyčerpány všechny přírodní zdroje a jediný způsob jak přežít je nelítostný boj o nové životně důležité suroviny. Připravte si zbraně, tohle nebude žádná legrace.

varion_01.jpg varion_02.jpg

Download:http://www.moddb.com/mods/varion/downloads/varion-05-beta

Half Life 2 – Bully: Source

Modifikace Bully: Source nedávno získala prestižní ocenění na BT Young Scientist 2009. Konkrétně se jednalo o třetí místo v kategorii Intermediate in the Technology Section. Už podle názvu se dá odtušit, že toto dílo má něco společného se šikanou. Autor módu se pokusil vytvořit něco, co by studentům nenásilnou formou odhalilo různé druhy šikany ve školním prostředí. Překvapivě se však setkáte s postavami Half Life 2 – Alyx, Mossmaenm a Kleinerem. Titul byl prozatím testován na šestatřiceti studentech, kteří po jeho zahrání údajně získali mnohem lepší představu o tomto problému současné společnosti. 

bully_source_01.jpg bully_source_02.jpg

Download:http://www.moddb.com/mods/bully-source/downloads/bully-source

Váš názor Další článek: Galerie: InFamous

Témata článku: , , , , , , , , , , , ,