Modifikační koutek - moderní boje

Moderní konflikty se v dnešní době řeší moderními zbraněmi a technologiemi, což se odráží také ve hrách. Tak tedy vzhůru do boje!

Half Life 2 – Survival 101

Vyhledáváte-li hry u nichž hrůzou vstávají vlasy na hlavě, možná byste se měli pozastavit u této modifikace pro Half Life 2. Jedná se o počin, jež v sobě kombinuje prvky ze známých titulu Resident Evil a BiosShock s pořádnou příměsí hororové atmosféry, v níž není úniku před ničím. Tvůrci si připravili vlastní příběhovou linii, která by vám měla zabrat nejméně dvě hodiny čistého herního času, což je vzhledem k nulové ceně tohoto dílka více než příznivé.

half_life_2_survival_101_01.jpghalf_life_2_survival_101_02.jpg

Download: http://www.moddb.com/mods/survival-101/downloads/survival-101-beta-09-is-out

Battlefield 2 - CQB MOD CQB: Close Quarters Battle

Pod okultním názvem tohoto módu se skrývá pořádná akce odehrávající se v Japonsku, kde se v hávu moderních bojů odehrává čistka proti místní skupině teroristů. Na zoubek se jim podíváte v solidní počtu map, jež zahrnují jak neprostupné džungle plné přírodních překážek a maskovaných nepřátel, tak i městské scény a dokonce i toliko milované podzemní komplexy s tunely. Abyste proti zlosynům nebyli bezbranní, tak se vám do rukou dostane několik bojových vozítek a zbraní, mezi nimiž samozřejmě nechybí ani exotické japonské kousky.

battlefield_2_cqb_01.jpgbattlefield_2_cqb_02.jpg

Download: http://fpsgamers.info/cqb/CQB1.9.zip

Half Life 2 – Joutomaa

A je to tady zase! Hrstka přeživších rebelů klade odpor vládní armádě, aby se osamostatnila od zbytků zdecimovaného City 17. Tok událostí se zastavil přesně v době, kdy se známý výřečník Gordoma Freeman (který nikdy nezavře pusu) vrací do svého města. Návrat to však není příliš veselý, je totiž třeba se vzpamatovat a jednou pro vždy vyprovodit ty zlé vojáky Combine ze světa. Nejlépe se samopalem v ruce.

half_life_2_jomoulaa_01.jpghalf_life_2_jomoulaa_02.jpg

Download: http://www.moddb.com/mods/joutomaa/downloads/joutomaa

Warcraft 3: Frozen Throne – Modern Warfare

Dokážete si představit legendární třetí Warcraft, kde by se namísto elfů a orků proháněli Rusové a Američané ve svých tancích a úrodnou zemi by mořili jadernými zbraněmi? Pravda, je to poněkud neobvyklá představa, nicméně díky modifikaci Modern Warfare se stává skutečností. V současném světě, kde proti sobě válčí největší mocnosti těmi nejsilnějšími zbraněmi a vysokou politikou však není místo na nečinné překvapení, takže se připravte na tuhé boje.

warcraft_3_modern_warfare_01.jpgwarcraft_3_modern_warfare_02.jpg

Download: http://www.moddb.com/mods/modern-warfare2/downloads/modern-warfare-101-beta

Váš názor Další článek: JoWood na GoG

Témata článku: , , , , , , , , ,