Modifikační koutek - Neverwinter Nights 2, Quake 4 i Postal 2

Je škoda, že pro Neverwinter Nights 2 není celkově mnoho modifikací. Přesto se ale jedna opravdu velká urodila a chlubí se totální konverzí původní hry. Pozornosti tentokrát také neunikla brutální záležitost Postal 2, která se za použití AWP módu dočká mnohonásobně většího násilí.

Neverwinter Nights 2 - The Otherside Chroncles

The Otherside Chroncles je totální konverzí původní hry, která vnáší do světa Neverwinter Nights zcela nové prostředí, osm království, několik desítek speciálních questů, předmětů a spousty dalších aspektů. Děj vypráví o příchodu Arryth a mračnech nejistoty, jež se stahují nad okolím. Příběh je přitom opravdu propracovaný, autoři se rovněž chlubí sofistikovanou a do značné míry jedinečnou historií svého světa. Všichni majitelé druhého dílu Neverwinter Nights by zkrátka neměli váhat a rovnou stahovat.

  

Download: The Otherside Chroncles (66.8 MB)
Související informace: Homepage


Quake 4 - LDAQ4

LDAQ4 mění především vizuální podobu Quake 4, přičemž úpravy se dotkly zejména textur, odlesků od předmětů, barev a dalších maličkostí. V důsledku hra vypadá daleko osobitěji, nicméně nejedná se pouze o ryzí texturový addon. Zvýšena byla například hladina udávající maximum munice, taktéž doznal větší rychlosti běh a podobně.

Download: LDAQ4 (134.6MB)


Postal 2 – AWP

Příjemná modifikace pro nepříjemně krvavou a brutální hru. AWP (A week in paradise) přitom přilévá pověstný olej do ohně, neboť celkově umocňuje brutalitu, přidává krev, vnitřnosti a spousty dalších do červena zbarvených radovánek. Samozřejmostí je rovněž přítomnost nových zbraní, mezi nimiž se nachází dokonce motorová pila. A všichni tvrdí záporňáci uvítají jistě i rozbitné dveře v budovách. Takže? Peklo začíná!

  

Download: AWP (181 MB)
Související informace: homepage


Mafia - Mike Mouses`s Alive mod v16.0

Alive mod pro Mafii, jehož tvůrcem je Mike Mousese, vnáší do městských čtvrtí zmítaných zločinem nespočet nových věcí. Těžko soudit, která je výraznější – tři nebezpečné gangy, možnost najmout vlastní bodyguardy, přítomnost superzbraní, tajné lokace, speciální automobily včele s monster truckem nebo nový obchod se zbraněmi? Úpravy se však dotkly i hlavního představitele hry, Tommyho. Ten se nyní dokáže nelítostně opít, běhá rychleji, skáče do větších výšek, dokonce se nebojí prolézat střechy městských budov. Se svým zdravím si ovšem podobné kousky přece jenom může dovolit, neboť za použití Alive modu je jeho studánka života téměř dvě stě procentní.

  

Download: Mike Mouses`s Alive mod v16.0 (33.2 MB)
Související informace: Homepage


Vietcong: Red Dawn

Bylo by hříchem zde nezmínit jeden z oficiálních a dříve vydaných datadisků postarší tuzemské hitovky Vietcong. Red Dawn vnáší do zeleného pekla především jednu zbrusu novou singleplayerovou misi, sedm nových multiplayerových map a dalších osm již dříve vydaných, taktéž určených pro multiplayer. Je však zároveň nutné zmínit, že toto rozšíření potřebuje verzi hry 1.60, takže pokud nevlastníte zmíněný patch, zabruslete na domovskou stránku (pokud nevlastníte ani předchozí verze, instalaci provádějte postupně)

  

Download: Vietcong: Red Dawn (309 MB)
Související informace: Homepage

Diskuze (2) Další článek: Sběratelská edice RPG Two Worlds

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , ,