Modifikační koutek - psí kamarád

Jak se říká - pes je nejlepší přítel člověka. A v poničeném a nebezpečném světě Fallout 3 to platí dvojnásob.

Battle for Middle-Earth – Blodies Stay Mod

Středozemě je věru krásné místo. Nicméně daleko krásnější by jistě bylo bez skřetů, skurut-hai a dalších ohavných přisluhovačů strašného Saurona a zběhlého čaroděje Sarumana. V Blodies Stay Mod dostanete pod myš ty nejlepší válečníky „hodné strany“, přičemž cíl je jasný jako facka – zničit veškerý nepřátelský odpor a osvobodit svou malebnou zem od všeho zla. Zkrátka ráj pro všechny fanoušky Tolkienova světa.

blodies_stay_mod_01.jpg blodies_stay_mod_02.jpg

Download: http://www.moddb.com/mods/bodies-stay-mod/downloads/bodies-stay-mod-version-10

Fallout 3 – Dogmeat Armor

Hrajete Fallout 3? A máte rádi psy? V případě, že jsou obě vaše odpovědi kladné nečekejte ani minutu a stáhněte si modifikaci Dogmeat Armor. Její tvůrci si řekli, že pobíhat po radiací zničeném a zamořeném světě je už docela ohrané, a tak do svého dílka přidali společníka ve formě pořádného psiska. Váš zvířecí kamarád však nebude jen tak nečinně přihlížet – můžete mu udělovat jednoduché příkazy a dokonce ho použít jako zbraň proti nepřátelům. Pes se zde tedy skutečně stává tím nejlepším přítelem jakého si lze představit.

dogmeat_armor_01.jpg

Download: http://planetfallout.gamespy.com/uservideos/download/68

Age of Mythology – Cerberus Revolutionary

Od týmu Purple Design Studios k nám přichází mód Cerberus Revolutionary pro skvělou strategii Age of Mythology. Dějištěm se stane starověký Egypt plný mythologických bohů, válečníků a artefaktů. Na archeologické vykopávky však nebude čas – schyluje se k velkému konfliktu několika vysoce postavených bohů, takže na řadu přijdou krvavé boje a taktizování všech možných i nemožných druhů. K vítězství však leckdy bude třeba také trocha toho štěstí a samozřejmě také náklonnosti daného boha.

cerberus_revolutionary_01.jpg cerberus_revolutionary_02.jpg

Download: http://www.moddb.com/mods/cerberus-revolutionary-main-menu/downloads/cerberus-revolutionary-main-menu-v11

GTA: San Andreas – Armas Millenia

Přestože je mezi GTAčkami momentálně nejvíc in čtvrtý díl, starší pokračování ještě zdaleka neztrácí dech. Lví podíl na tom mají různé modifikace jako například Armas Millenia pro GTA: San Andreas. V balíčku o velikosti necelých 40 MB se dočkáte několika vylepšení, předmětů a dalších vychytávej, které z vás udělají gangstera k pohledání. Za zmínku stojí především solidní zbraňový arzenál čítající všechno možné, od pistolí až po smrtící sniperovky.

armas_millenia_01.jpg armas_millenia_02.jpg

Download: http://www.moddb.com/mods/armas-millenia/downloads/armas-millenia

Diskuze (2) Další článek: Máme nové info o MGS: Touch

Témata článku: , , , , , , , , , , ,