GTA

Modifikační koutek - rozšířené GTA:SA

Dnes si na své přijdou příznivci vesmíru, války a kriminality. Pakliže se mezi ně řadíte i vy, neváhejte si přečíst nový Modifikační koutek!

Half-Life 2 – Mappers-Alliance

Mappers-Alliance je sice již trošku starší, ale stále kvalitní modifikace pro titul Half Life 2, kde se podíváte do světa známého televizního seriálu StarGate (Hvězdná brána). Dočkáte se zde množství zbrusu nových map, odehrávajících se v různých lokacích vycházejících z televizní předlohy. Za zmínku pak stojí zejména předělané textury a modely, jejichž kvalita je skutečně na vysoké úrovni, jak ostatně dokazují přiložený screen a video se záběry ze hry.

mappers_alliance_01.jpg

 

Download: http://www.moddb.com/mods/mappers-alliance/downloads/ma-stargate-map-pack-1

Star Wars: Empire at War - Republic Troopers

To, že Star Wars mají po celém světě nepřeberné množství fanoušků svědčí mimo jiné i obrovské kvantum všemožných modifikací s touto tematikou. My vám nyní představujeme Republic Troopers, což je příjemná strategie zaměřená na Klonové války, kde si užijete kromě bojů i budování a zkoumání. V současné době je k dispozici alfa verze, takže nečekejte žádnézázraky, na druhou stranu se ale tvůrci nemají za co stydět.

republic_troopers_01.jpg republic_troopers_02..jpg

Download: http://www.moddb.com/mods/galactic-resurrection-republic-troopers/downloads/galactic-resurrection-republic-troopers-v1

Battlefield 2 – One Man Show

Jako třetí dnes přichází na řadu „Show jednoho muže“ pro Battlefield 2. Tento počin s sebou přináší tři nové mapy, několik zbraní a vybavení (taková plynová maska nebo slzný plyn nezní vůbec špatně). Jak už napovídá sám název, vžijete se zde do role osamoceného snipera, jenž má za úkol zlikvidovat všechny nepřátele a pokud možno u toho zůstat neodhalen. Že to ale nebude lehké se přesvědčíte hned po spuštění.

one_man_show_01.jpg one_man_show_02.jpg

 

Download: http://www.moddb.com/mods/bf2-one-man-show-mod/downloads/bf2-one-man-show-v20-mod1

GTA: San Andreas – GTA United

Pokud se scénou kolem GTA: SA zabíráte, s největší pravděpodobností jste už o GTA United nemálo slyšeli. Aby také ne, když se jedná o jeden z největších módu pro tuto hru! Její tvůrci využívají nejmodernějších technologií, aby byl váš zážitek z hraní co možná nejlepší. Budete moci nakupovat nové oblečení, domy, měnit si účesy, tuningovat auta a asi dalších milion věcí. V případě, že vlastníte původní titul vám GTA United vřele doporučujeme, těch 250 MB za to rozhodně stojí.

gta_united_01.jpg gta_united_02.jpg

 

Download: http://www.gtainside.com/download.php?do=comments&cat=299&start=14&id=16127

Váš názor Další článek: Galerie: Call of Juarez: Bound in Blood

Témata článku: , , , , , , , , , , , ,