Modifikační koutek - s lebkou a zkříženými hnáty

Pakliže na obzoru uvidíte pirátskou vlajku, ve většině případů to pro vás vypadá jako pěkné potíže. Tedy, pokud se pod ní neplavíte vy osobně.

Pirates of the Caribbean – POTC Build Mod

Pokud patříte mezi zaryté příznivce Pirátů z Karibiku a usínáte s fotkou Jacka Sparrowa pod polštářem, pravděpodobně máte ve vlastnictví i titul Pirates of the Caribbean. Jestli je tomu skutečně tak, měla by se vaše pozornost obrátit k modifikaci POTC Build Mod, která v sobě skloubila ty nejpovedenější módy pro zmíněný titul do jednoho komplexního balíčku. V jedné jediné instalaci získáte několik desítek nových modelů, textur, předmětů, míst, možností, questů a mnoha dalších věcí.

potc_build_mod_01.jpg potc_build_mod_02.jpg

Download: http://www.moddb.com/mods/potc-build-mod/downloads/build-14-alpha-8-full

Star Wars: Empire At War – Stargate Empire at War

Seriál StarGate (česky Hvězdná brána) je v našich končinách snad až zbytečné více představovat, ostatně jedna nejmenovaná televizní stanice v současné době vysílá jeho pátou řadu. Stargate Empire at War vás přenese do misí známých právě z televizní obrazovky, takže mimo jiné budete například čelit hrozbě Ori, bojovat proti nechvalně známým Replikátorům nebo svádět vesmírné bitvy proti Goa´uldům. Jakožto vaše jednotky se představí SG týmy, Jaffové, kullští bojovníci a mnozí další. Jako bonbónek potom působí multiplayer, v němž to můžete natřít svým kamarádům a stát se tak vládcem celé galaxie.

stargate_empire_at_war_01.jpgstargate_empire_at_war_02.jpg

Download: http://www.moddb.com/mods/stargate-empire-at-war/downloads/stargate-empire-at-war-final-10-english

Half Life 2 – The Great Forever Tomorrow

The Great Forever Tomorrow je již druhým projektem stáje Kiwi Productions. V hávu původního Half Life 2 se podíváte do podzemního komplexu, v němž se odehrává příběh – jak tvrdí autoři – absolutně bez jakéhokoli smyslu. Prožijete zde mnohá dobrodružství okořeněná překážkami ať už v podobě nepřátel nebo předmětů. Ke snadnějšímu postupu dostanete do rukou dva zbrusu nové druhy zbraní se speciálními vlastnostmi.

he_great_forever_tmorrow_01.jpg he_great_forever_tmorrow_02.jpg

Download: http://www.moddb.com/mods/the-great-forever-tomorrow/downloads/the-great-forever-tomorrow

Half Life 2 – The Wastes mod

V The Wastes mod se podíváte do nukleární válkou zcela zdevastované země, kde se jako jeden z mála přeživších lidí budete muset poprat o své právo žít a je jedno jestli se zrovna nacházíte na poušti nebo ve zdánlivě mrtvých městech. Problémy se na vás sesypou ze všech možných stran. Přestože je tento počin staršího data výroby, ani v dnešní době se na modifikačním poli neztratí, ba právě naopak si s ním užijete ještě spoustu zábavy.

the_wastes_01.jpg the_wastes_02.jpg

 

Download: http://www.moddb.com/mods/the-wastes/downloads/client-windows-server-rc-14

Váš názor Další článek: Bojujte s temnotou na Wiiware

Témata článku: , , , , ,