Modifikační koutek - Tiberium Wars, Freelancer, Half-Life 2...

Před pár dny jsme se dočkali uvolnění nové verze modifikace Advanced pro C&C Tiberium Wars. Stejně tak došlo k updatu konverze Nightstalkers Universe určené pro Freelancer. A do třetice všeho dobrého nedávno spatřil světlo světa mód Party3D pro staroučkého Wolfensteina 3D.

C&C Tiberium Wars: Advanced

Před pár dny byla uveřejněna nová verze (1.4) oblíbené modifikace pro C&C Tiberium Wars s názvem Advanced, která do hry opět přináší pár úprav. Konkrétně se týkají vyladění některých bugů v kampani, úpravy určitých skinů a v neposlední řadě i vyvážení některých aspektů hry (například změny cen).

  

Download: Advanced (2.10 MB)
Homepage: http://www.Thundermods.net


Freelancer: Nightstalkers Universe Mod

Freelancer je hrou, která má opravdu početnou základnu fanoušků. Ostatně důkazem tomu je i multiplayerový Nightstalkers Universe Mod vnášející do původní hry nespočet novinek a změn. A to jak obsahových, tak i grafických a zvukových. Než se ale budete moci vrhnout k samotnému hraní, je třeba se nejprve zaregistrovat na Olympus Complex Forums - http://olympuscomplex.proboards103.com/. Podrobnější informace nalezne mimo jiné na moddb.

  

Download: Nightstalkers Universe Mod (400.5 MB)
Homepage: http://s11.invisionfree.com/Shadow_Work_Studios/



Half-Life 2 - The Hidden

Jste příznivci morbidnější zábavy? Pak jistě nepohrdnete honem za takzvaným Subjektem 617. O co jde? Jste součástí I.R.I.S týmu (Infinitum Research Intercept Squad) a společně s dalšími hráči musíte v této multiplayerové modifikaci dopadnout onen neviditelný subjekt. Postavu s nadlidskými schopnostmi. Podle recenze na serveru half-life2.sk je The Hidden nadmíru vydařený počin, jenž mimo jiné nabízí i několik speciálních map určených přesně pro účely této modifikace. Více infa naleznete zde včetně linku na stažení.

  

Download: The Hidden (174 MB)


Rome: Total War - Roman Skin Mod v2
 
Pro Rome: Total War vzniklo překvapivě mnoho modifikací. Malých i velkých. Roman Skin se však řadí mezi menší, přesto ale rozhodně ne nezajímavé. Nadšení tvůrci této konverze si vzali na paškál vzhled všech římských jednotek a za použití Roman Skin Modu je oděli do nových hávů, případně jinak vylepšili.

Download: Roman Skin Mod v2 (2.3 MB)


Wolfenstein 3D: Party3D

Party3D je tak trochu ztřeštěnou konverzí pro staroučký Wolfenstein 3D s prazvláštním příběhem. V hlavní roli je opět starý Wolfenstein hrdina, zato původní hrad, v němž se vše dříve odehrávalo, je nezávratně zničen. A tak nastává nová doba. Nejlepší bude, když si to stáhnete a rovnou zahrajete. Ostatně mám takový pocit, že tohle bude stát za to. K dispozici přitom jsou dvě verze – pro anglickou a německou původní hru.

  

Download: Party3D (1.3 MB)
Homepage: http://yuna.ja-nee.de/

Váš názor Další článek: X360 verze Frontlines pro 50 lidí

Témata článku: , , , , , , , , , , , ,