Modifikační koutek – cirkus v Half-Life

Kromě modifikace RJ-RotWK pro BFM Earth II tentokrát zaujala i drobnější konverze pro Half-Life, jež pozměňuje dialogy k obrazu legračnějšímu.

Battle for Middle Earth II - RJ-RotWK
 

Vyjmenovat všechno to, co modifikace RJ-RotWK do Battle for Middle Earth II přináší, by vydalo na celou knihu. Ve zkratce lze ale poukázat na tři zbrusu nové národy, několik desítek nových jednotek, hrdinů, budov a kdo ví, čeho všeho ještě. Spousty prav se dočkal i herní systém, ruku v ruce se samotnými kampaněmi, jež byly obohaceny o několik hodnotných kousků. Ostatně ne náhodou se může RJ-RotWK chlubit přídomkem „masivní modifikace“. Pokud se vám na Battle for Middle Earth II práší, je na čase hru uzmout a s touto konverzí zavzpomínat na staré dobré časy strávené u bitevní vřavy Mordoru a dalších plání Středozemě.

Download: RJ-RotWK (167.3 MB)
Homepage: http://forums.revora.net/

Unreal Tournament 3 - Capture the Flag++
 

Jak už název napovídá, Capture the Flag++ zasahuje do Capture the Flag modu a přidává nové prvky, jako například Rocket Rider, Silent Sentinel a další. Bohužel nebyly autory blíže konkretizovány, proto nezbývá, než Capture the Flag++ rovnou vyzkoušet. 

UnrealRider01.jpg UnrealRider02.jpg


Download: Capture the Flag++ (20.97 MB)
Homepage: http://sheelabs.gamemod.net/

C&C: Generals Zero Hour - Expanded Wars 1: Tools of Destruction
 

V podstatě neoficiální datadisk. Tak by se dal Expanded Wars 1: Tools of Destruction specifikovat. S jeho využitím přibude do válečné řady šest nových generálů, dvě zbrusu nové strany, budovy, jednotky a celá řada dalších vylepšení, která by původní hru C&C: Generals, s rozšířením o datadisk Zero Hour, měla zpestřit. Strategické brouzdání nukleárními bombami sežehlou krajinou nebylo nikdy tak rozmanité, jako právě s tímto addonem.



Expanded Wars 1: Tools of Destruction Mod for C&C: Generals Zero Hour Plasmis Infantry Demo video - Mod DB

Download: Expanded Wars 1: Tools of Destruction (386 MB)
Homepage: http://phantom139.proboards15.com/
 

Red Faction – Legofaction
 

Red Faction ve své době proslul nevídaně destruktivních prostředím. A v podstatě se načrtnuté lajny drží dodnes, tedy do doby, kdy se s napětím očekává třetí pokračovatel, zase o něco destruktivnější, hezčí a celkově zkrátka lepší. To ale pranic neubírá na kráse ojedinělé LEGO modifikace Legofaction pro „nejmladšího ze tří“, která hru mění k nepoznání. Snad přitom netřeba dodávat, že veškeré postavičky, objekty, zkrátka celý svět utváří pestrobarevné kostičky, díky nimž si Legofaction vysloužil absolutní hodnocení mezi hráči obecně.

LegoModDBDownload.jpg

Download: Legofaction (20.17 MB)
Homepage: http://www.moddb.com/mods/legofaction/downloads/legomod10


Half-Life - Mike & Petes Fun Half-Life Sound Pak
 

Mike & Petes Fun Half-Life Sound Pak by se dal přirovnat ke kanadským žertíkům, jež jsou ve vybraných obchodech běžné k dostání. Tato konverze například pozměňuje dialogy hry tak, aby vyzněly humorně v korespondenci s původní dějovou linií. Stačí se podívat na video, a nebo ještě lépe – tento pak si rovnou vyzkoušet na vlastní kůži.



Mike & Petes Fun Half-Life Sound Pak Mod for Half-Life Videos & Audio - Mod DB

Download: Mike & Petes Fun Half-Life Sound Pak (46.8 MB)
Homepage: http://studiosound.planethalflife.gamespy.com/mike_and_pete/
 

Váš názor Další článek: Za volantem Ferrari

Témata článku: , , , , , , , , , , ,