Modifikační koutek – Crysis ve městě

Crysis na dva způsoby, šíleně pojatý C&C Generals, lovený Unreal Tournament 3 nebo hororově laděný Half-Life 2. Více naleznete uvnitř.

C&C Generals - Crazy Mod


Crazy Mod přidává do C&C Generals nové jednotky, které se vyznačují neotřelým, až přímo originálním zpracováním, jež koresponduje s jejich – mnohdy šílenými - funkcemi. Posily se samozřejmě dočkaly obě strany, takže ať už se rozhodnete hrát za USA nebo GLA, s modifikací Crazy Mod si užijete opravdu hodně zábavy. Čtenáři této konverzi udělili ve veřejném hlasování více jak osm bodů z deseti, což samo o sobě vypovídá o jejích kvalitách.

 

cac01.jpg cac02.jpg


Download: Crazy Mod (15.69 MB)
Homepage: http://www.freewebs.com/jordy2500/

 

Crysis - X32I


Pokud byste hledali jednoznačně jednu z nejlepších modifikací pro Crysis, určitě byste dříve či později narazili na X32I. Tedy projekt, od kterého si můžete slibovat silný příběh, takřka profesionální zpracování po všech směrech, několik hratelných epizod a mnoho dalšího. Přitom se nemusíte obávat, že by vás tato konverze v jediném směru zklamala. Naopak, její absolutní hodnocení jasně vypovídá o tom, na jaké notě X32I hraje. Jde o jasný tip, který byste určitě neměli nechat bez povšimnutí.



X32I Mod for Crysis X32I - Trailer video - Mod DB
 

Download: X32I (266 MB)
Homepage: http://www.x32i.org/


Unreal Tournament 3 - The Haunted

Za poslední měsíce se urodil nezvykle velký počet kvalitních modifikací pro třetí díl Unreal Tournament. Jedním z poslední zdárných příkladů je i konverze The Haunted, jež vás vhodí do role člověka, proti němuž jsou poslání všichni ostatní nepřátelé v jedné z několika multiplayerových map. Vhodí se zároveň podotknout, že The Haunted není pro příznivce čistých FPS, jakožto spíše akcí z pohledu třetí osoby.

th.jpg

Download: The Haunted (189 MB)
 

Half-Life2 - Mentality


Mentality je horor s psychologickým podtextem, který vás zasadí do budovy plné nemrtvých. Vaši jedinou nadějí na záchranu jsou pouze zbrusu nové zbraně, s nimiž se v této konverzi setkáte a s nimiž si pochopitelně užijete spoustu legrace. Nutno ovšem podotknout, že jde o projekt, který ještě není ani zdaleka hotov – autoři na něm dnem i nocí pracují, proto zatím můžeme vzít zavděk menší ochutnávkovou verzi.


Mentality Mod for Half-Life 2 Videos & Audio - Mod DB
 

Download: Mentality (156.56 MB)

Crysis - City Assault

Jak vypadá Crysis v džungli, to již všichni dobře víme. Ale jak vypadá v ulicích velkoměsta? Na podobnou otázku se pokusili odpovědět autoři modifikace City Assault, a proto vypracovali unikátní mapu, mimo jiné jako stvořenou pro taktické manévry. Vlastně jde o pokus, který se snaží odpovědět na to, jak se dokáže zachovat AI protivníků v sofistikovaném prostředí. Nic víc, nic míň.



City Level - City Assault Mod for Crysis Videos & Audio - Mod DB
 

Download: City Assault (65.57 MB)
Homepage: http://www.crymod.com/moddbmods.php?id=409
 

Diskuze (1) Další článek: Adrenalinové závody míří na WiiWare

Témata článku: , , , , , , , , ,