Modifikační koutek – Geralt je zpátky

Geralt se vrací na svatbu, Bitva o Středozem dostává nové frakce a v Half-Life 2 můžete zkusit třeba Hvězdnou bránu.

The Witcher – The Wedding

Četli jste fenomenální fantasy Zaklínač? Hráli jste stejnojmennou hru? Pokud je vaše odpověď kladná zejména co se týče druhé možnosti, tak by vám neměl uniknout zbrusu nový mód s názvem The Wedding. Na druhou stranu, pakliže se těšíte na krvelačné boje proti strygám či zlým nilfgaarďanům, musíme vás zklamat, zde je váš úkol poněkud jiný – bavit se. Namísto ozbrojených nepřátel se můžete těšit na krásné ženy a spoustu dobrého jídla a pití, což jsou ostatně aspekty, bez nichž se ani knižní Geralt neobejde.

the_witcher_the_wedding_01.jpgthe_witcher_the_wedding_02.jpg

Download: http://www.moddb.com/mods/the-wedding/downloads/the-wedding

Battle for Middle Earth II: Rise of the Witch King – Edain Mode

A máme tu další hru s předlohou v knize. Tentokrát se jedná o slavného Pána Prstenů v datadisku k druhému dílu strategie Battle for Middle Earth. Modifikace v současné době dospěla do verze s označením 3.0, přičemž s sebou přináší dvě skřetí frakce Imladris a Lothlorien, rozdělení mužů Západu na Gondor a Rohan, lepší spellbook a úplně nový prstenový systém. Ochuzeny však nebudou ani vaše zrakové receptory, o čemž se můžete přesvědčit na dvojici přiložených screenů či videu.

battle_of_middle_earth_edain_mode_01.jpgbattle_of_middle_earth_edain_mode_02.jpg

Download: http://modding-union.com/?lang=de&path=dledain2&file=edain2mod#kopf

Half Life 2 - Stargate: The Last Stand

Stargate: The Last Stand je jedna z nejnovějších HL2 modifikací s tématikou Hvězdné brány. Tento počin se snaží přinést to nejlepší z filmu i televizního seriálu. Tvůrci se zaměřili zejména na multiplayer a především pak na pozemní boje v něm obsažené. Dalším bodem uvedeným v tabulce kladů je inovativní styl hry, v němž se budete muset skutečně snažit, abyste svůj tým dovedli k vítěznému konci. Grafické zpracování si zaslouží pochvalu, takže jestli jste fanoušci tohoto sci-fi, nelze než doporučit.

half_life_2_the_last_stand_01.jpghalf_life_2_the_last_stand_02.jpg

Download: http://www.moddb.com/mods/stargate-the-last-stand/downloads/stargate-the-last-stand-client-full

Half Life 2 – Dear Esther

Dear Esther je ve skutečnosti součást jistého výzkumného projektu sloužícího k vytvoření experimentálního herního módu, jehož vývojáři jsou lidé z britské University of Portsmouth. Cílem projektu bylo vytvořit něco radikálně odlišného oproti ostatním herním počinům. Hlavní je zde interaktivní příběh s tradiční hratelností a otevřeným koncem a nutno dodat, že podle našeho mínění to vypadá celkem slibně.

half_life_2_dear_esther_01.jpghalf_life_2_dear_esther_02.jpg

 

Download: http://www.moddb.com/mods/dear-esther/downloads/dear-esther-v11-new-updated-version2

Diskuze (1) Další článek: Stronghold míří na GOG

Témata článku: , , , , ,