Modifikační koutek – již v dálí jsem ji slyšel

Motorová pila tvoří symbol legendární akce Doom. Nyní se ale karty obrátily, aby lišta ďábelského stroje znetvořila torza těl nepřátel v UT 3!

Unreal Tournament 3 – RealWeapons

RealWeapons by se dal označit slovy „luxusní modifikace“. Do vínku arzenálového totiž přilévá několik nových zbraní, mezi nimiž nechybí například AK-47, MP5k či do nebes vynášená motorová pila (!). Jde o poměrně novou konverzi, autoři na ní ale stále pracují a rozšiřují ji o nové kousky. Každopádně rada na závěr – dodržujte pravidla bezpečnosti při práci uřezávání končetin!

motorovka.jpg

Download: RealWeapons v2.1 (7 MB)
Homepage: http://forums.epicgames.com/showthread.php?t=608630
 

Star Wars: Jedi Academy - DALLAM BOARDING HOUSE

Prozatím nejde ani tak o modifikaci, jakožto spíše samostatnou mapu, jíž autor vytvořil jako vůbec první v rámci hry Star Wars: Jedi Academy. Nutno přitom podotknout, že se nechal inspirovat svým okolím, respektive přítmo domovem, okopíroval pár stěn, oken, dveří i komínů a nakonec z toho vzešel DALLAM BOARDING HOUSE. Stále ale není „modifikace“ hotova, do budoucna se plánuje odlaďování bugů a samozřejmě i rozšiřování po stránce obsahu.

Download: DALLAM BOARDING HOUSE (130 MB)
Homepage: http://www.moddb.com/mods/dallam-bording-house 

Half-Life 2  - SMOD OUTBREAK

Pokud si SMOD OUTBREAK přímo nezahrajete, příliš věcí se o něm nedozvíte. Autor na své domovské stránce nebyl příliš výřečný, netají se ale jedním – byť starším – videem, které věstí totální konverzi s vlastní válkou, snad inspirovanou Terminátory a dalšími akčními ikonami (protože něco takového se ve videu vyskytovalo). Těžko říci – tuto konverzi si zkrátka musíte vyzkoušet, mezi čtenáři Moddb.com získala necelých devět bodů z deseti.



SMOD OUTBREAK Mod for Half-Life 2 Videos & Audio - Mod DB

Download: SMOD OUTBREAK (188 MB)
Homepage: http://veterangamersmod.googlepages.com/home
 

Unreal Tournament 3 - The Mutator Weeks

The Mutator Weeks je kolekce beta-mutátorů pro Unreal Tournament 3, která vám umožní nastavovat „pravidla“ hry a dalších aspektů prakticky podle vašich představ. Jde o takovou drobnější, leč užitečnou a zábavnou hračku.

ut3mutato.JPG

Download: The Mutator Weeks (3.6 MB)
Homepage: http://sheelabs.gamemod.net/
 

Doom II – Robodoom
 

Tolik let už uplynulo od vydání prvního a druhého dílu Dooma, a přesto se stále najdou modeři, kteří jej s oblibou upravují, přetváří a inovují k obrazu svému. Stačí se například poohlédnout po Robodoom, kde se zmocníte jednoho z létajících strojů, abyste následně bojovali proti ostatním nepřátelským vehiklům. Nejde sice o nic revolučního, pamětníky ale může právě popisovaná konverze nadchnout, byť jde zatím jen o drobnější ochutnávku. Ta kompletní totiž stále čeká na svůj osudný den vydání.

robodoom.png

Download: Robodoom (3.6 MB)
Homepage: http://www.zdoom-homeworld.0catch.com/robodoom.htm 

Váš názor Další článek: Nové screeny z Far Cry 2

Témata článku: , , , , ,