Modifikační koutek – kdo dřív míří, ten dřív střílí

V současné době je modaři Unreal Tournament 3 téměř nejoblíbenější. Po letech ale nezůstává stranou ani Half-Life 2 nebo Warzone 2100.

Unreal Tournament 3 - Psionic Storm

Psionic Storm zasahuje do několik aspektů hry, které do určité míry mění, vylepšuje, případně vytváří zcela nové. Jmenovitě jde například o levitaci, telekinesi, vnímání, transportaci, štíty, neviditelnost a tak dále.  Na serveru moddb.com jde o žhavého kandidáta na modifikaci roku, která se pyšní deseti body z deseti. Inu dost řečí, jde se hrát. 

ut3_01.png ut3_02.png

Poznámka: V současné době je modifikace pouze ve verzi pro PC. Autor ale pracuje na konverzi pro PS3, která by měla spatřit světlo světa v blízké budoucnosti. Zároveň byl uveřejněn zdrojový kód konverze, do které tak může zasahovat prakticky každý.

Download: Psionic Storm (8.02 MB)
Homepage: http://impactinteractive.googlepages.com/PsionicsStorm.html

 

Half-Life 2 - The Citizen

Jak tvrdí sám autor, The Citizen je paralela k původnímu příběhu Half-Life 2. Hráč se zhostí role obyčejného muže, jehož život je utlačován utiskujícím režimem. Rodina zahynula, dům byl zničen, přesto se rozhodl hledat nové přátele ve snaze potlačit, ne-li přímo zničit vládnoucí stranu. Tato modifikace byla nejprve uveřejněna na podzim v roce 2007, později pak i v únoru 2008.

Download: The Citizen (110 MB)
Homepage: http://www.planetphillip.com/

Star Wars: Empire At War - The Emperor Strikes Back

The Emperor Strikes Back doplňuje stavy ve Star Wars: Empire At War. Konkrétně pak přidává několik pozemních i vesmírných jednotek,  přičemž stranou nezůstali ani hrdinové pospolu s novou bitevní lodí. Modifikace je to malá, takže za vyzkoušení přinejmenším stojí. 

sw01.JPG sw02.JPG

Download: The Emperor Strikes Back (2 MB)
Homepage: http://tomdubs.aokhost.com/forum/viewtopic.php?f=5&t=4


Warzone 2100 - New Team War (NTW)

Střídání dne a noci, proměnlivé počasí, upravená AI protivníků, nové mapy a zbraně přináší New Team War. Změn je ale ještě více, v byť jsou mnoha směrech spíše minimalistické, v samotném konceptu hry se přesto citelněji projeví. Poupraveny tak byly některé aspekty jednotek a jejich vlastností. Co bude ale lepšího, než si  New Team War rovnou vyzkoušet? 

ntw.jpg

Download: New Team War (1.15 MB)
Homepage: http://www.freewebtown.com/warzone2100/main2.html

 

Unreal Tournament - Color Improve Hack

Unreal Tournament se stále těší velké pozornosti modařů. Color Improve Hack je jedním z posledních kousků, v tomto případě jde ale spíše hovořit o utilitě, nežli plnohodnotné konverzi. Jejím jediným smyslem je hráči nabídnout možnost libovolně měnit ve hře úroveň barev, eventuelně jasu a dalších aspektů, které souvisí s grafikou jako takovou. Takže pokud jste již zanevřeli na „prošedivělý“ Unreal Tournament, zkuste si jej přibarvit s Color Improve Hackem.

 

ut01.JPG ut02.JPG

Download: Color Improve Hack (0.01 MB)
Homepage: http://www.blackcheetah.co.nr/

Váš názor Další článek: Staňte se nejlepším golfistou na světě

Témata článku: , , , , ,