Modifikační koutek – logicky vzato

Že je Unreal Tournament 3 čirou akcí, to už dávno není pravda. Alespoň tedy s využitím modifikace Prometheus, o které se dále rozepisujeme.

Unreal Tournament 3 – Prometheus

Prometheus je logicko-akční počin, jenž snoubí singleplayerovou hru s multiplayerovým kooperativním režimem, což v důsledku z této modifikace utváří opravdu jedinečný klenot mezi konverzemi jako takovými. Budete překračovat překážky společnými silami, otevírat dveře za pomoci druhých a zdolávat nepřítele zcela jinými technikami, než jen obyčejným střílením. Hledáte něco netradičního pro Unreal Tournament 3? Právě jste to našli.


Prometheus Mod for Unreal Tournament 3 Videos & Audio - Mod DB

Download: Prometheus (27.39 MB)
Homepage: http://www.angelmapper.com/
 

Doom 3 - Gunman's Mod 1.05

Gunman's Mod 1.05 je další z řady modifikací, které do značné míry mění svět Dooma 3, přidává do něj nové prvky (mimo jiné i úvodní obrazovku :o), upravují ty staré (především zbraně, ale nejen je) a některé původní zase odebírá ku dobu věci. Více snad netřeba dodávat, nejlepší bude, když si  Gunman's Mod rovnou vyzkoušíte.

Download: Gunman's Mod 1.05 (1 MB)
 

Wolfenstein: Enemy Territory - ET Pro

ET Pro není modifikací v pravém slova smyslu. Vlastně jde o addon, který celkově hru dolaďuje, poupravuje různé chyby a nedodělky týkající se kompatibility hry, její stability, celkové hratelnosti, mnoha funkcí a tak dále. Takže pokud jste byli Enemy Territory zasaženi, ET Pro přinejmenším zkuste. Kdo ví, třeba toho nebudete litovat.

wolf.jpg

Download: ET Pro (3.36 MB)
Homepage: http://bani.anime.net/etpro/
 

Diablo 2 - SnEj-Mod

Runy, nový inventář, možnost přepínat mezi různým rozlišením, nově nastavený skill level, „svěží“ interface, dungeony, spousta opravených chyb a řada dalších vymožeností. Tohle vše obsahuje konverze SnEj, která se za dobu své existence stala mezi hráči velmi oblíbenou. Je sice pravda, že do Diabla 2 lze dneska narvat i fén s přehazovačkou, což zrovna na jednu stranu nenadchne. Jenže na stranu druhou není takový fén k zahození. A to samé se dá říci o SnEj-Mod.

snej01.jpg

Download: SnEj-Mod (38.79 MB)
Homepage: http://snej.bananenblau.net/

 

Half-Life - Earths Special Forces

Za nenápadnou konverzi by se dala považovat novotina Earths Special Forces pro první díl Half-Life, která se inspirovala seriálem Dragonball Z (ten u nás bohužel neběžel). Nabízí souboje z pohledu třetí osoby, nové charaktery, power-upy a tak dále. Je sice pravda, že po grafické stránce nevyhlíží zrovna vábně. Dokážete-li ale překousnout slupku, naleznete pod ní jádro takřka k nakousnutí.

 

Earths Special Forces01.jpg Earths Special Forces02.jpg

Download: Earths Special Forces (281.45 MB)
Homepage: http://esf.gamers-desire.de/

 

Váš názor Další článek: Fable 2 a GoW 2 ukradeno

Témata článku: , , , , , ,