Modifikační koutek – Multiplayerový Postal 2 zdarma

Co nového přinesl Modifikační koutek? Postal 2: Share the Pain multiplayer, virtuální Westwood museum pro Renegade a mnoho dalšího.

Postal 2: Share the Pain multiplayer   


Postal 2 je jedna z nejbrutálnějších legend mezi počítačovými hrami. A je tomu sotva pár dnů, co se autoři rozhodli vypustit do světa jeho multiplayerový datadisk s přídomkem Share the Pain. Všehovšudy nabízí tři jednotlivé módy – všichni proti všem (Deathmatch), „klasická“ bitva o vlajku (Capture the Flag; ve hře je ale pojmenovaná jako Snatch) a nakonec šílené sbírání pytlů plných peněz (Grab). O zábavu tedy rozhodně nouze nebude, s povděkem však toto rozšíření jistě nevezmou svědomití rodičové a majitelé masokombinátů.

Více informací naleznete na serveru FreeHry.cz, kde si mimo jiné můžete toto rozšíření stáhnout.


 

Download: Share the Pain multiplayer (598 MB)

 
Dawn of War - No Limit Mod

Název No Limit Mod v podstatě mluví za vše – modifikuje totiž Dawn of War: Dark Crusade nebo Dawn of War: Soulstorm (použít lze na oba tituly) do té míry, že můžete na jakékoliv mapě postavit takřka libovolný počet vojáků a budov. Jediné, co vás bude během hry limitovat, bude velikost mapy a váš hardware. Takže pozor na slide-show :-).

 

 
NoLimitMod01.jpg NoLimitMod02.jpg
  

Download: No Limit Mod (0.70 MB)

 

Half-Life 2: Episode One - Bloodstone - The Journey Home

Bloodstone - The Journey Home je totální konverze pro HL2: Episode One, v níž se vtělíte do role Khrinze, běžného venkovského chlapce. S ním se vnoříte do neznámého světa plného kouzel a tajemných prostředí. Jenže i světa zmítaného technologickým rozvojem a sním spjatými úskalími. Vaše pouť se přitom bude proplétat přes zemi zvanou Darynia, abyste následně dohledali tajemný drahokam, jenž dokáže... ale víte co? Na to už musíte přijít sami.

 

 

Download: Bloodstone - The Journey Home (702 MB)

  

C&C: Renegade - The Virtual Westwood Museum Mod

 Jako jedna z nejúspěšnějších modifikací pro C&C: Renegade by se dala označit právě konverze s příznačným názvem The Virtual Westwood Museum. Jde především o jakési pamětní výstaviště, které představuje všemožné objekty, vozidla a další aspekty z betaverze prvního dílu Renegade a následně i zapomenutého Renegade 2.

renegade01.jpgrenegade03.jpg


Download: The Virtual Westwood Museum Mod (78 MB)

 

Fallout 2 - Shattered Destiny

Shattered Destiny je první ze třech chystaných kapitol, v nichž se hráč ujme obyčejného chlapce - nebudete tedy žádný vyvolený, ani spadlý z nebes. Čekají vás přitom jak nová prostředí, tak i nová NPC, skripty, celý příběh a kupa dalších věcí. Nejedná se ale o megalomanskou modifikaci, byť ji autor prvoplánově zamýšlel. Z nedostatku času totiž byl donucen udělat některé škrty, které se podepsaly i na rozdělení do již zmíněných třech epizod.

 

fallout2_01.jpgfallout2_02.jpg


Download: Shattered Destiny (29.48 MB)
 

Váš názor Další článek: Zbraně v Mirror's Edge

Témata článku: , , , , , , ,