Modifikační koutek – na mamuty!

V minulém Modifikačním koutku jsme vám umožnili pootevřít brány středověkých hradeb a nahlédnout do víru tvrdých rytířských bojů. A tentokrát se vrátíme ještě o nějaké to tisíciletí nazpět – s modifikací Mammouth Party pro Half-Life 2 se totiž stanete lovci mamutů!

Half-Life 2 - Mammouth Party

V pradávných dobách, v dobách, kdy ještě neexistovala elektřina, Xbox 360 ani Uwe Boll... tak v těchto dobách se lovili mamuti. Tak proč se nestát obyčejným pračlověkem, na chvíli zapomenout na všechny každodenní starosti a nevrhnout se do spárů divočiny? Mammouth Party je vskutku neotřelou modifikací, byť by si v některých ohledech stále zasloužila doladit – a to především co se grafické stránky týče. Pakliže ale toužíte po nevšedním herním zážitku, touto konverzí nic nezkazíte.

  

Download: Mammouth Party (69.4 MB)
Homepage: http://mammouthparty.free.fr/en/


Counter-Strike: Source – CSPromod

CSPromod je ve svém slova smyslu ojedinělou modifikací, a to především pro zatvrzelé hráče klasického Counter Striku. Nadšení fandové tohoto takřka nesmrtelného akčního fenoménu se rozhodli předělat staroučkou verzi 1.6 do Source Enginu – pozměnili tedy fyzikální model a grafiku společně s dalšími aspekty (nové mapy a podobně). Stále ale není CSPromod hotov, jsou hlášeny bugy a nejen na jejich odstranění se usilovně pracuje.

  

Download: CSPromod (31.9 MB)
Homepage: http://www.cspromod.com/?page=media&sub=screenshots


Diablo 2: Lord of the Destruction - Back to Hellfire

Zajímavá, leč nepříliš velká, modifikace pro datadisk Diabla 2 přináší do hry několik dějových změn a různých úprav v celé šíři všech pěti aktů. Některé předměty naleznete na zcela jiných místech, podobně to platí o postavách, monstrech a dalších věcech.

  

Download: Back to Hellfire (148 bytů)
Homepage: http://dom.planetdiablo.gamespy.com/bthellfire/main.php?p=download


Age of Empires 2 – mapa České republiky

Je pravdou, že map do všemožných strategií je přehršle, nicméně ta právě nabízená je v něčem výjimečná. Zaujala mne natolik, že mi nedalo neuveřejnit ji v novém díle modifikačního koutku. Patříte mezi elitu této Age of Emptires 2 a hrajete rádi po síti? Pak rozhodně vyzkoušejte unikátní mapu České republiky, kterou můžete vidět na screenshotu vytvořeném z celkem 116 obrazovek.

Download: mapa České republiky (0.075 MB)
Fansite: http://aoe.cz/?page=komentare&kat=novinky&clanek_id=56


Quake 4 - GTX Q4

O GTX modifikaci jsme v Modifikačním koutku již několikrát psali – konkrétně co se týče varianty pro Dooma 3 a posléze i Quake 4. V obou případech se ale jednalo o starší verze, možná proto by stála za pozornost novější s číslovkou 1.0.5 právě pro Quake 4. A o co že se vlastně jedná? GTX je ve svém slova smyslu utilitou, která do celé hry vnáší daleko více odlesků, světelných efektů a dalších úprav. Poslední verze (zmíněná 1.0.5) přitom umožňuje jednotlivé efekty nastavit v menu.

  

Download: GTX Q4 (7 MB)
Homepage: http://www.xtreme-lab.net/gtx/

Diskuze (1) Další článek: S.T.A.L.K.E.R. míří na Steam

Témata článku: , , , , , ,