Modifikační koutek – Na plný plyn v Černobylu

Už vás nebabí chodit pěšky ve hře S.T.A.L.K.E.R.? V tom případě byste si neměli nechat ujít modifikaci vnášející do světa Stalkerů vozidla. Pozornost jsme nicméně věnovali i strategickým titulům, mezi něž se řadí například Rome a Medieval Total War.

S.T.A.L.K.E.R. – Transport Mod
 
Že se měla v původní hře S.T.A.L.K.E.R. nacházet vozidla, snad ani není třeba připomínat. Jejich absence nepotěšila mnohé hráče, nicméně s příchodem Transport Modifikace svitla malá naděje na lepší zítřky. Přidává totiž do hry několik pojizdných a plně funkčních strojů v podobě džípů, traktorů nebo obrněných vozidel. Ještě před samotným spuštěním nicméně doporučuji přečíst soubor readme týkající se ovládání všech vehiklů, protože bude třeba jeho překonfigurování v položce nastavení. A co se instalace týče, soubor rozbalte do adresáře Stalkera a během hraní do konzoly napište „bind turn_engine kT“.

  

Download: Transport Mod (3.9 MB)

Rome: Total War - China: Total War Tsin Empire Invasion (Three Kingdoms Mod)

Ve zkratce řečená China modifikace by se dala považovat spíše za neoficiální datadisk, jenž do hry vnáší zcela nový národ. Ano, jak již z názvu vyplývá, jedná se o čínskou říši zaujímající ve hře poměrně silné postavení. Po nainstalování se setkáte i s novým intrem společně s doprovodnými loadingovými obrázky a podobně. Nejedná se přitom o projekt kdovíjak velký – sotva sahá k padesáti megabajtům, takže pokud jste majiteli původní hry, rozhodně stojí za vyzkoušení.

  

Download: China: Total War Tsin Empire Invasion (47.1 MB)


Scratches - Director’s Cut update
 
Příznivci hororové adventury Scratches jistě uvítají rozsáhlý Director’s Cut update kompletně upravující grafický kabátek hry pospolu s hudebním doprovodem. K mání je i vyšší rozlišení, jímž nepohrdnou především majitelé větších monitorů a silnějších grafických karet. A jako třešničkou na dortu je zbrusu nová kapitola prodlužující herní dobu a umocňující zážitek ze hry. Horší to je akorát s velikostí, nicméně pokud disponujete dostatečně rychlým připojením, určitě tento balíček nepřehlédněte.

  

Download: Director’s Cut update (497 MB)

Unreal Tournament 2003: Epic Bonus Pack One
 
Unreal Tournament 2003 je sice starší FSPkou, ale dodnes ji hraje stále spousta lidí. A pokud se řadíte zrovna mezi ně, můžete okusit modifikaci Epic Bonus Pack One přinášející několik nových herních módů, deset map nebo kupříkladu hudebního manažera. Velikost paklu je však o něco větší, nicméně po stránce kvality se nejedná o nic špatného. Zkuste a uvidíte.

 

Download: Epic Bonus Pack One (149 MB)

Medieval 2: Total War - Ragnum Dei All Factions (v 1.7)

Velice malá patch-modifikace upravující především tahový režim a hratelné frakce. Za pomoci  Ragnum Dei All Factions se stanou hratelnými Aztékové, Mongolové, Timuridové a papežský stát.

  

Download: Ragnum Dei All Factions (54 kB)

Váš názor Další článek: Galerie: Medal of Honor: Airborne

Témata článku: , , , , , , , ,