Modifikační koutek – návrat do budoucnosti

V dnešním díle Modifikačního koutku se podíváme do období Napoleonských válek, kde se můžete pokusit odvrátit katastrofu v bitvě u Waterloo.

American Conuqest : Fight Back - European Warfare : Napolenica

american_conquest_european_warfare_napoleonica01jpg.jpgamerican_conquest_european_warfare_napoleonica02.jpg

Více než sto dvacet nových jednotek, přes šedesát budov. To je European Warfare : Napolenica v číslech, nicméně při bližším prozkoumání naleznete i více lákavých znaků. Předně se můžete těšit na historické mapy jak pro singleplayer, tak i pro multiplayer. Své velitelské schopnosti si budete moci vyzkoušet třeba i u Slavkova, což našince jistě potěší. Nechybí ani bitva u Trafalgaru, kde Bonaparta porazil britský admirál Nelson. Samozřejmostí je vylepšení bojového systému hry a několik nových funkcí.

Download: http://www.strategyinformer.com/pc/americanconquestfightback/mod/22133.html

GTA: Vice City - Back to the Future: Hill Halley

gta_vice_city_back_to_the_future01.jpggta_vice_city_back_to_the_future02.jpg

Přestože je Vice City na světě již nějaký ten pátek, ještě se stále najdou tvůrci, kteří k němu neváhají vytvořit nějaký kvalitní mód, jako je třeba Back to the Future: Hill Halley. Jak vám může napovědět název, budete zde po vzoru Martyho z filmu Návrat do budoucnosti cestovat v čase na různá místa v různých historických dobách. Jednou se podíváte do roku 1885, podruhé se zastavíte v padesátých letech minulého století a jindy vás stroj času zaveze do roku 2015. Aby byl mód co nejvíce uvěřitelný, v každém období ve městě naleznete dobová vozidla, stavby a i lidé se budou oblékat a chovat podle tamních zvyků a módy.

Download: http://www.moddb.com/mods/back-to-the-future-hill-valley/downloads/back-to-the-future-02e

Half-Life 2: PARANOIA

half_life_paranoia01jpg.jpghalf_life_paranoia02.jpg

Nebylo by to Modifikační koutek, kdybychom vám nepřinesli další z řady módu pro výtečnou akci Half-Life 2. Tentokrát se vžijete do role ruského důstojníka tajné služby, jehož trápí děsivé noční můry, které se následně začnou promítat do reality. Tvůrci se snažili zapracovat na co možná nejautentičtějším zpracování ruské architektury a životního stylu, což se jim docela povedlo. Povedeně vypadá i grafické zpracování, jenž se dočkalo efektů v podobě bump mappingu, detailních textur, lesků, 3D oblohy a dalších vizuálních vychytávek.

Download: http://www.talismanisland.com/urbanruins/paranoia_v1.2_setup.exe

Warhammer: 40,000: Dawn of War - Dawn of War: Professional

warhammer_40000_dawn_of_war_dawn_of_war_professional01.jpgwarhammer_dawn_of_war_dawn_of_war_professional02.jpg

V posledním týdnu se zraky hráčské veřejnosti obrátili k titulu Warhammer Online, který si od nás po právu odnesl hodnocení 9/10, ovšem neměli byste zapomenout na Warhammer: 40,000: Dawn of War, protože v uplynulých dnech vyšel finální patch k jeho modifikaci Dawn of War: Professional. Ta s sebou přináší nové jednotky, vylepšenou podporu kooperativní hry a inovativní způsoby výzkumu i boje. Zkrátka nutnost pro všechny příznivce Warhammeru a pro ostatní zajímavá volba na několik dlouhých podzimních večerů.

Download: http://www.moddb.com/mods/dowpro/downloads/dowpro-dc-340-update-patch

Diskuze (2) Další článek: Stalo se 4. 11. - Kde udělali soudruzi chybu?

Témata článku: , , , , , ,