Modifikační koutek – nejsou všechno nepřátelé, do kterých se střílí

Operation Peacekeeper 2 pro Battlefield 2, Expanded Wars pro Zero Hour, Synergy pro Half-Life 2, Doomming 2 pro Doom 3 a nakonec i Buddhist Wars pro Half-Life 1. Tolik z výčtu modifikací, které zdobí nový díl Modifikačního koutku. Chcete si zpestřit hraní některého z právě jmenovaných titulů? Máte možnost.

Battlefield 2 - Operation Peacekeeper 2

Operation Peacekeeper 2 je válečná multiplayerová modifikace odehrávající se ve fiktivním konfliktu v Kosovu. Proti sobě povstanou dvě znepřátelené strany – německá Bundeswehr a srbská VSCG, přičemž oba národy se mohou pyšnit veskrze moderní technikou, nechybí samozřejmě ani nové mapy, zbraně a tak dále. Na konverzi se stále pracuje, autoři zároveň prosí hráče o jakoukoliv konstruktivní kritiku. Nuže, směle na bojiště.

  

Download: Operation Peacekeeper 2 (cca 80 MB)
Homepage: http://www.opkmod.com/


C&C: Generals: Zero Hour - Expanded Wars

Ve zkratce se dá říci, že Expanded Wars přináší především tři nové hratelné strany a devět generálů. Úprav doznal i systém vylepšování jednotek pospolu s dalšími drobnějšími inovacemi. Nutno nicméně podotknout, že  pro rozběhání Expanded Wars je nezbytné vlastnit datadisk pro původní hru, a to Zero Hour.

  

Download: Expanded Wars (372 MB)
Homepage: http://phantom139.proboards15.com/


Half-Life 2 – Synergy

Synergy je ryze multiplayerová záležitost, která se – jak sami autoři uvádějí – snaží o vnesení čerstvého závanu do kooperativní složky Half-Life 2 (DC Co-op 2, Dev Co-op a Tim-Coop). Podle indexu hodnocení, které dosáhlo k necelým devíti bodům, je přitom konverze očividně podařená. Zarytí multiplayeroví veteráni by tedy neměli s vyzkoušením Synergy dlouho otálet.

  

Download: Synergy (4.17 MB)
Homepage: http://synergymod.net/


Doom 3 - Doomming 2

Příjemným překvapením se v nedávné době stalo ohlášení čtvrtého pokračování legendární akce Doom. Sklaní příznivci si ovšem budou muset ještě nějaký ten pátek počkat – ostatně vývoj zatím ani pořádně nezapočal. Čekání si nicméně může každý zkrátit například konverzí Doomming, respektive jeho druhým dílem, který zasahuje zejména do vlastností zbraní – a to po všech směrech. Ukázkou budiž kupříkladu přiložené video.

Download: Doomming 2 (5.27 MB)


Half-Life 1 - Buddhist Wars

Hitler povstal z mrtvých a je připraven pomstít se buddhistům za veškeré předchozí pletky. Připojte se ke straně dobra a odražte jeho zákeřný útok v této modifikaci, určené pro první díl Half-Life. V Buddhist Wars vás čekají nová prostředí i. A přestože jde spíše o menší konverzi, rozhodně se to neprojevuje na její kvalitě. Právě naopak.

  

Download: Buddhist Wars (40 MB)

Váš názor Další článek: MGS 4 nebude posledním dílem série

Témata článku: , , , ,