Modifikační koutek – není umělá jako umělá

Modifikace povětšinou mění grafický vzhled hry, přidávají nové jednotky, budovy, monstra, zbraně a další nezbytnosti. Málokdy upravují i herní koncept a opravdu ojediněle také umělou inteligenci. Její obměna se přitom stala hlavním tahákem u modu pro Medieval 2: Total War, který přináší nejedno překvapení v chování protivníků.

Medieval 2: Total War - Ultimate AI Mod 1.1 final

O Ultimate AI Modu by se dalo s jistou nadsázkou tvrdit, že naprosto překopává původní umělou inteligenci v Medieval 2: Total War. Ta totiž doznala mnohých razantních změn k lepšímu, byly vytvořeny oddělené AI profily pro Papežské státy, Katolíky, Ortodoxní křesťany, Muslimy, Mongoly (Timuridy), Aztéky a neutrální strany. Celkově by tak mělo být jednání počítače rozumnější, rozvážnější a především vychytralejší. A jaký je výsledek? Přesvědčte se sami!

   

Download: Ultimate AI Mod 1.1 (10.7 MB)
Homepage: http://www.twcenter.net/ 

C&C: Generals: Zero Hour – Contra 005

Světem už sice nějaký ten pátek brázdí Tiberium Wars, nicméně stále se ještě najde nespočet hráčů, kteří nedají dopustit na předposlední díl slavné série Command and Conquer - Generals. A pakliže vlastníte jak původní hru, tak i datadisk Zero Hour, neměli byste si nechat ujít modifikaci Contra. V seznamu úprav a změn je zahrnuta spousta nových jednotek včele s generály, vylepšenou umělou inteligencí a poupravenými výzkumnými technologiemi, které vnáší čerstvý závan do terorismem zatuchlého světa.

PS: Podívejte se na video až do konce ;-)

Download: Contra (35.45 MB)
Homepage: http://contra.cncguild.net/


Duke Nukem 3D - God of War

Ano, čtete správně - je to přesně ten Duke Nukem 3D, kterého všichni tak dobře znáte. Rozhodli jsme se mu věnovat jistou část modifikačního koutku, neboť i dnes se najde řada hráčů, kteří s jistou oblibou nostalgicky zavzpomínají na staré klasiky, jíž je bezesporu také svalovec Duke. Modifikace God of War je přitom opravdovou modifikací, která přináší nové levely/mapy rozdělené do tří části. První, čítající celkem sedm úrovní, je ryze singleplayerového ražení, druhá se nese v podobném duchu, avšak nyní v multiplayeru a nakonec třetí, s arénovými prostory – taktéž multiplayerová. Opomenuty ovšem nebyly ani zbraně (kupříkladu přibyl plamenomet) a zcela nová monstra společně s jedním bossem.

Upozornění – modifikaci God of War  spustíte pouze na původní hře s Plutonium Packem, nebo s Atomic Edition.

  

Download: God of War (1.38 MB)
Homepage: http://www.benbradley.com/gow/info.shtml


Battlefield 2 - Highway Tampa

Nejde o modifikaci, nýbrž o oficiální balíček plný map určených pro Battlefield 2. Highway Tampa, jak se právě nabízený pakl jmenuje, nabízí poměrně solidní počet nových kousků, přičemž autoři se snažili zaměřit především na jejich kvalitu. Přijde mimo jiné řeč například na taktické a kooperativní akce, takže pokud vlastníte „druhý“ díl Battlefielda, určitě stahujte.

  

Download: Highway Tampa (63.5 MB)


The Sims 2: Nežárlící Simíci

Žárlivost dokáže nejeden vztah zničit a pokud vám vadí i v The Sims 2, nebude asi nic lepšího, než si nainstalovat patch bránící jejím projevům. Můžete dělat cokoliv, kdekoliv a s kýmkoliv, což platí především o „woohoo“. A s vaší drahou polovičkou (nebo polovičkami) to ani nehne. Tomu se říká ráj. Jedná se přitom o malinký soubor, který může stáhnout i nejeden uživatel s pomalým připojením.

   

Download: Nežárlící Simíci (0.9 kB)

 

Diskuze (1) Další článek: Vydělá Halo 3 155 milionů dolarů během launche?

Témata článku: , , , , , , , ,