Modifikační koutek – piráti, Vikingové a rytíři

Dočkali jsme se druhého dílu modifikace Pirates, Vikings and Knights pro HL2. Stejně tak nám protřelo zraky umělecké dílo SturmMod pro Far Cry.

Half–life 2: Pirates, Vikings and Knights II

Již druhého dílu modifikace Pirates, Vikings and Knights se dočkal Half- Life 2. Jak název napovídá, namísto submoderních zbraní vezmete do rukou nože, meče, kuše a další středověké hračky, s nimiž se postavíte udatným rytířům, Vikingům a v neposlední řadě také pirátům. Ocitnete se zkrátka v takové středověké zoo.



 

Download: Pirates, Vikings and Knights II (406 MB)
Homepage: http://www.pvkii.com/
 

Far Cry –SturmMod

Projekt A.R.I.E.L. je uskupení studentů z univerzity Hildesheim v Německu, kteří se – překvapivě – v rámci divadelního a mediálního umění rozhodli pro vytvoření modifikace SturmMod pro Far Cry. Konverze si přitom bere za vzor některá místa a činy ze hry William Shakespeara, The Tempest, což ji činní neotřelou a v některých ohledech originální. Co dodat?

SturmMod01.jpg SturmMod02.jpg

Download: SturmMod (9 MB)
Homepage: http://www.projektariel.net/
 

Unreal Tournament 2004 - Killing Floor

Killing Floor je jedna z mála kvalitních modifikací pro Unreal Tournament 2004, která umožňuje mimo jiné i hru pro jednoho hráče. V pozadí příběhu se nachází klasická zápletka nevydařených experimentů na lidech, z nichž se následně staly chodící mrtvoly. Tyto zrůdy brázdí potemnělými chodbami zapomenutých betonových komplexů, do nichž by vkročil buď úplný hlupák, nebo člověk, jenž nemá ani špetku tušení o číhajícím nebezpečí.



 

Download: Killing Floor 2.5 (256 MB)
Homepage: http://www.killingfloor.freedomsnet.net/2/kf20/index.html
 

Doom 2 - Doctor Doom Z

Svoji ztřeštěnost Doctor Doom Z  jen stěží popře. Jde o totální konverzi pro druhý díl legendární akce Doom, která přináší deset nových úrovní, super-hrdinné přátele i nepřátele (například Spider Man, ale i řada dalších), opomenuty nebyly ani zvuky a samotné grafické zpracování se rovněž dočkalo předělání.

DoctorDoomZ01.png DoctorDoomZ02.png

Download: Doctor Doom Z (8.58MB)
Homepage: http://www.doomwadstation.com/jeremy/ 
 

Diablo 2 - Burning Velvet

Burning Velvet je v podstatě pouze kosmetickou utilitou, která přeměňuje skiny v inventáři, Horadikově kostce, v jednotlivých nabídkách pro kouzla a skilly a tak dále. Více netřeba dodávat, protože toho ani více není.

diablo2.jpg

Download: Burning Velvet (3.67 MB)
Homepage: http://www.18v.biz/portal.html  

Váš názor Další článek: Nový pohled na Dawn of War II

Témata článku: , , , , , , , ,