Modifikační koutek – s Rome Total War do Středozemě

Co takhle zaměnit atraktivní prostředí středověkého Říma za fantasy svět z trilogie Pána Prstenů? S modifikací Middle Earth určenou pro Rome Total War zažijete tvrdé bitvy s krvechtivými skřety, mohutnými olifanty a dalšími zlověstnými tvory.

Rome Total War - Middle Earth: Total War
 
Middle Earth: Total War je bezpochyby podařená modifikace, která převléká celičký titul Rome Total War do fantasy hávu Pána Prstenů. K dispozici je celkem devět hratelných frakcí, mezi nimiž nechybí Gondor, Elfové, Rohan, Mordor a tak dále. Autoři si zároveň vyhráli s vizuálním zpracováním, jednotlivé postavy jsou opravdu detailní a dokonale zachycují atmosféru velkých bitev z filmů a knih této trilogie.

  

Download: Middle Earth: Total War (58 MB)


Grand Theft Auto: Vice City - Knight Rider

Chtěli byste řídit Kitta? Modifikace Knight Rider, inspirovaná stejnojmenný a dnes již kultovním seriálem, vám umožní usednout za volant tohoto černého krasavce. Novinkou ale není pouze jedno auto, v repertoáru je zahrnut například také takzvaný Fundation tirák, automobil Karra nebo Goliatha. Opomenuty přitom nebyly ani známé postavy včele se samotným Michaelem Knightem. Fandové seriálu – stahujte!

Download: Knight Rider (332 MB)


The Elder Scrolls III: Morrowind - Solstheim Castle v1.1

Solstheim castle je rozhodně zajímavá modifikace určená pro třetí díl série TES, která do hry vnáší především hrad rytíře Aegira Brondolfa. A jaký že je cíl? Získat celé stavení jen a jen pro sebe. Avšak cesta lemovaná rozmanitými úkoly to rozhodně nebude lehká, ba přesně naopak – v některých chvílích budete potit krev. K hradu se mimo jiné dostanete buďto z Fort Frostmothu nebo Dagon Fellu. Inu, kdo hledá, najde.

  

Download: Solstheim Castle (50 MB)


Far Cry – balík map #2

V případě, že zrovna nevyhledáváte totální konverze pro Far Cry a spíše dáváte přednost například jen nové várce map, neměli byste přehlédnout v pořadí již druhý právě nabízený balík. Přináší celkem čtrnáct nových kousků do multiplayeru pro Assault mód, jednu mapu pro bonusový „Tacto“ mód a zbylých šest pro FFA/TDM. V každém případě se ale nejedná o žádnou rychlokvašku, ba naopak.

   

Download: Balík map #2 (155 MB)


Arma: Armed Assault: Retro Flashpoint mod

Chtěli byste v Arma: Armed Assault slyšet songy z Flashpointu? Inu, patříte-li mezi nostalgicky vzpomínající hráče, Retro Flashpoint mod vám udělá radost. Nic dalšího však prakticky nepřináší, revoluce se tedy nekoná.

   

Download: Retro Flashpoint mod (70 MB)

Váš názor Další článek: Galerie: WoW: Wrath of the Lich King

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , ,