Modifikační koutek – ve jménu Warfare++

Na které modifikace tentokrát ukázala ruka osudu? Warfare++ přivítají zejména milovníci masivnějšího multiplayerového hraní v Unreal Tournament 3, zájemci o historii mohou naopak vkročit do tajů konverze Rise Of Persia pro Rome: Total War. A pokud byste si chtěli zavzpomínat na oba dva díly Half-Life, se Slums a Peaces like Us máte možnost.

Unreal Tournament 3 - Warfare++

Aneb zahrajte si Unreal Tournament 3 až ve 128 lidech po multiplayeru, a to bez kdejakých zbytečných starostí. Tato modifikace (respektive addon) se týká především změn, jež jsou adresovány často zmiňovaným problémům pro hru ve více lidech. Nicméně přesto se hodí upozornit, že sena  konverzi stále pracuje, nezasahuje tudíž do všech slepých uliček posledního dílu Unreal Tournament.

*obrázky z modifikace se nepodařilo dohledat, dvě všeříkající videa ze hry však naleznete na této adrese: http://www.moddb.com/mods/10918/warfare

Download: Warfare++ (0.02 MB)
Homepage: http://sheelabs.gamemod.net/


Rome: Total War - Rise Of Persia

Jak již název napovídá, modifikace Rise Of Persia se odehrává v dobách rozkvětu Persie, jakožto tehdy mocné a obávané země. Snaží se navázat na pověsti, legendy i mýty a nabídnout tak mimo jiné bližší pohled na dění kolem Egypta a ostatních zemí v dobách antiky. Rise Of Persia je v současné době zcela kompletní konverzí, která zasahuje zejména do kampaní.

  

Download: Rise Of Persia (178 MB)
Homepage: http://www.riseofpersia.com/


Warcraft 3 - Skeletal Rage 2

Pokračování prvního dílu modifikace Skeletal Rage s sebou přináší řadu větších i menších změn. Zaměřuje se především na detailnost brutálních bojů ve Skeletal Rage nebo Capture the Flag modech, jejichž přítomnost je příjemným zpestřením pro všechny zaryté fanoušky Warcraftu 3. K dispozici je přitom jak možnost hrát online s ostatními hráči, tak i proti umělé inteligenci protivníků.

   

Download: Skeletal Rage 2 (1.53 MB)


Half-Life 2 - Slums

Jak sám autor bez okolků dodává, tato modifikace nemá žádný příběh. S Gordonem Freemanem se ocitnete ve velké budově, ze které musíte najít cestu ven. Během času stráveného ve Slums samozřejmě potkáte řadu nepřátel a i jiných překážek, což je ale asi tak vše. Nutno nicméně dodat, že je obstarána také HDR podpora, automatické ukládání a v neposlední řadě animované pozadí menu :o).

  

Download: Slums (40.29 MB)


Half-Life - Peaces like Us

Peaces like Us je singleplayerovou modifikací pro první díl legendární akce Half-Life. Příběh vypráví o vstupu do světa XEN, který byl objeven před nedávnou dobou. S tamními obyvateli se přitom podařil navázat kontakt, dokonce byla v jejich blízkosti vybudována speciální laboratoř. Tímto však řádky příběhu ani zdaleka nekončí, naopak... něco se blíží.

  

Download: Peaces like Us (14 MB)

Váš názor Další článek: Uwe Boll chce zfilmovat GTA

Témata článku: , , , , , ,