Modifikační koutek – ve víru létajících kulek

Není pochyb o tom, že další díl Modifikačního koutku ovládly FPS hry. Počínaje pekelným Doomem3, přes ultrarealistický S.T.A.L.K.E.R., a konče stařičkým Medal of Honorem. Na své si ovšem přijdou i majitelé třetího dílu Warcraftu nebo Command & Conquer 3: Tiberium Wars.

Doom 3 - The Ultimate Mod

Doom 3 spadá mezi hry, které modaři s oblibou vyhledávají a provádí na něm všemožné pokusy. Úprava The Ultimate toto tvrzení jen potvrzuje. Rozhodně by se totiž nedala zařadit do škatulky malých projektů, neboť nabízí nespočet nových věcí. Počínaje zbraněmi, mezi kterými triumfuje plamenomet, přes různé vylepšováky včele s nočním viděním, a konče například detailnějšími texturami či upravenými zvuků. Změn je zkrátka hodně.

  

Download: The Ultimate Mod (125 MB)
Homepage: http://pixels.ontheweb.nl/


S.T.A.L.K.E.R. – MAX Mod

MAX Mod jistě uvítají všichni ti, co si rádi dopřávají hardcorovější akci. Celkově totiž ve S.T.A.L.K.E.R.ovi zvyšuje laťku obtížnosti, přidává na realističnosti, dochází také ke zvýšení účinnosti zbraní a opomenuta nebyla ani monstra. Rovněž podražila většina věcí v obchodech a zranění, která v bójích utržíte, se nedají vyléčit pouhými obvazy. Změn je podstatně více, proto doporučuji pročíst přiložený readme soubor.

   

Download: MAX Mod (22.27 MB)


Medal of Honor – Vietnam

Stařičký Medal of Honor se za dobu své existence dočkal několika solidních modifikací. Pakliže přitom spadáte do řad nostalgicky vzpomínajících hráčů, jistě nepohrdnete velkou konverzí původní hry s podtitulem Vietnam, která vás vhodí do víru bojů v jihovýchodní Asii. K dispozici je šest nových map s dvaceti zbraněmi, dále čtrnáct rozlišných druhů vojáků, dokonce i přibyl herní mód Hold The Flag. Vietnam proto rozhodně nespadá mezi malé modifikace, nicméně v poměru obsahu a velikosti je přibližných 100 MB opravdu příjemných.

  

Download: Vietnam (93.8 MB)


Warcraft 3 –  The War of Corruption Campaign

Jak již možná tušíte z názvu, The War of Corruption Campaign je soubor nových map zaobalených do vlastního příběhu s řadou zajímavých novinek. Po internetu koluje spousta podobných kampaní a The War of Corruption určitě patří mezi ty kvalitnější. Vlastníte-li původní hru, neměli byste si nechat tento balík ujít.

   

Download: The War of Corruption Campaign (57.4 MB)


Command & Conquer 3: Tiberium Wars - World builder
 
Kromě nespočtu všemožných modifikací se v modifikačním koutku budete tu a tam setkávat také s nástroji, které slouží přímo či nepřímo pro jejich tvorbu. World builder přitom sice není žádnou novinkou, avšak bylo by hříchem zde neuveřejnit nástroj pro tvorbu vlastních map do Command & Conquer 3: Tiberium Wars. Nechť popustíte uzdu své fantazii...

   

Download: World builder (7.7 MB)

Váš názor Další článek: Odhalena akce Viking: Battle for Asgard

Témata článku: , , , , , , , ,