Modifikační koutek – ve znamení Dawn of War

Warhammer 40.000: Dawn of War, Max Payne 2, Battlefield 2, Far Cry a v neposlední řadě i klasika Doom. Přesně ve znamení těchto her se nese další díl modifikačního koutku, přitom snad pro každý zmíněný případ se tentokrát našel opravdu podařený mód.

Warhammer 40.000: Dawn of War – Tyranid Mod 

Nová strana, jednotky, vylepšená AI soupeřů a spousty dalších drobností pro Warhammer 40.000: Dawn of War. Tyranid Mod je jednoznačně povedeným kouskem, jehož největším tahákem je právě zbrusu nový národ. Takzvaní Tyranidé jsou zkrátka zabijáčtí vetřelci, jimž jde jen o jediné – sníst vše živé ve vesmíru. A díky, či snad kvůli svému vzhledu i vlastnostem se naprosto liší od všech ostatních soupeřů.  Inu, proti gustu žádný dyšputát. Zároveň je hodno podotknout, že Tyranid Mod stále není kompletně hotov, pracuje se na doplnění jednotek a podobně. Přesto ale všem majitelům Warhammer 40.000 doporučuji.

Download: Tyranid Mod (10.62 MB)
Homepage: http://tyranids.dowfiles.com/portal.php


Max Payne 2 - Hall of Mirrors

Hall of Mirrors je podařená modifikace pro Max Payne 2, vytvořená  na motivy snímku Equlibria. Že vám nic neříká? Možná proto, že v některých směrech vykrádal kultovní film Matrix, přesto si ale našel řadu příznivců díky speciálnímu bojovému umění gun-kata. A v čem že tkví? Přece ve zběsilých letech vzduchem, skákáních a dalších akrobatických kouscích, při nichž zároveň střílíte a snažíte se o maximální přesnost. Hall of Mirrors nabízí několik herních módů, mezi nimiž nechybí ani ten příběhový, inspirovaný filmovou předlohou.

Download: Hall of Mirrors(198 MB)
Homepage: http://hom.paynereactor.com/

Battlefield 2 – Battleracer

Dost už bylo bojů, válčení a prolité krve. Je na čase si alespoň na chvíli odpočinout, uvolnit se... A co může být lepší, než právě nabízená modifikace Battleracer pro Battlefield 2? Ta vás vhodí přímo na závodní trať proti nepřátelům, nad nimiž musíte zvítězit a dorazit do cíle co nejdříve. K dispozici jsou propracované tratě udivující především svojí rozlehlostí. A jako ve všech moderních závodních „simulátorech“, ani v případě módu Battleracer nezůstal opomenut životabudič NOS. Vyzkoušejte a uvidíte. ;-)

Download: Battleracer (123.6 MB)
Homepage: http://battleracer.com/


Far Cry - Tiradentes Mod

Tiradentes Mod je tak trochu šílenou záležitostí, která se změn opravdu nebojí, a to ať už se týkají čehokoliv. Zbraňový arzenál se dočkal jak přepracování původních kousků, tak i zbrusu nových, mezi nimiž nechybí například Benelli M3, Beretta (přepracována), Glock 17, MP5K (přepracována), P99, kulovnice, a další. Úpravy se dotkly rovněž vozů (ox_Azimut68, ox_Mercedes a speedevil), nepřátel a jejich umělé inteligence, stejně tak i herních módu a podobně.

  

Download: Tiradentes Mod (137 MB)
Homepage: http://tmod.dottru.net/


Doom - OMG Weapons! (and Monsters)
 
Zavzpomínejme na klasiku všech klasik, na starého dobrého Dooma. I v dnešních dobách vznikají pro podobné tituly vskutku povedené modifikace, které jsou mezi hráči stále vyhledávané. OMG Weapons! přitom vnáší do prvního dílu střílečky Doom celkem 21 zbraní a více jak 40 monster – zpravidla se v obou případech jedná o poupravené originály, nicméně pokud patříte mezi hráče ze staré školy, nebudete zklamáni.


  

Download: OMG Weapons! (0.4 MB)
Homepage: http://deathz0r.unidoom.org/index.php?page=omgwpns

Diskuze (2) Další článek: Demo akce Jericho již zítra, Crysis až v říjnu

Témata článku: , , , , , , , , , ,