Modifikační koutek – život na lodi

Představte si, že nemůžete nikomu věřit, nevíte, kdo se vás chystá právě zabít a dokonce ani nevíte, kdo je opravdovým člověkem a kdo jen náhražkou v podobě umělé inteligence. Dokážete živé protivníky odhalit a zneškodnit? Zkuste podařenou modifikaci The Ship pro Half-Life.

Medal of Honor Airborne - HER Airborne 2.3

Velice příjemná modifikace s názvem HER Airborne zasahuje do více či méně podstatných aspektů Medal of Honor Airborne. Ty se přitom dotýkají zejména multiplayeru – zaručena je stoprocentní kompatibilita s vyhrazenými servery, umístění konverzačního pole se rovněž změnilo, přidány/upraveny byly i klávesové zkratky F1, F2, F3 a slibovány jsou také další menší změny, například v záložkách zpráv. Potěší vyvážené zbraně, máte nyní srovnatelné zdraví s nepřáteli, přežijete taktéž střelbu do noh, rukou a tak dále. Je toho zkrátka hodně.

Download: HER Airborne (1.26 MB)
Homepage: http://www.her.hajas.org/


Half-Life 2 - Deathmatch Deluxe

Jak uvádí sám autor, Deathmatch Deluxe má především doladit a celkově zlepšit multiplayerovou složku Half-Life 2 po stránce Deathmatch. Ruku v ruce s vyžadovanými boty si tak můžete vyzkoušet hru ve více hráčích, nicméně hodí se určitě také upozornit, že mezi osazenstvem Deathmatch Deluxe nesklidil zrovna dvakrát velké ovace. Zkuste si ale udělat obrázek sami. Více informací naleznete v přiloženém souboru ReadMe.txt.

   

Download: Deathmatch Deluxe (33.19 MB)


C&C: Tiberium Wars – TradeMod

TradeMod je již pár týdnů stará modifikace, která se dotýká zejména obchodního centra a nových jednotek s ním spjatých. Nutno ale dodat, že jde o konverzi, s níž operuje pouze hráč, nikoliv tedy umělá inteligence protivníka. Výhody, které z TradeMod plynou, tedy budete moci využívat pouze vy. Více v přiloženém souboru Readme.txt.

  

Download: TradeMod (0.06 MB)


Half-Life 1 - The Ship

Představte si, že nemůžete nikomu věřit, nevíte, kdo se vás chystá právě zabít a dokonce ani nevíte, kdo je opravdovým člověkem a kdo jen náhražkou v podobě umělé inteligence. Ale dokážete ty opravdové, lidské hráče, najít? Spoléhat se můžete jen na vlastní zbraň a uvážení. Zároveň se o sebe musíte starat – spát, nakupovat, prát a nezapomenout se dívat s železnou pravidelností před rameno – tam někde totiž může být hráč, který vás hledá! PS: modifikace je opravdu podařená!

Download: The Ship (N/A)
Homepage: http://www.theshiponline.com/


BattleField 1942 - WWII Reality

BattleField 1942 je dost možná stále jedna z nejzábavnějších – a především pro multiplayer určených - akčních her, která však nedostala do vínku zrovna realistické chování zbraní, vozidel, plavidel, letadel a čehokoliv dalšího. O nápravu se ovšem snaží konverze WWII Reality prakticky po všech směrech.

Download: WWII Reality (0.5 MB)
Homepage: http://forums.pilot51.com/viewtopic.php?t=99

Váš názor Další článek: Nová videa z Prototype na síti

Témata článku: , , , , , , ,