Modifikační koutek – zpět do budoucnosti

Přesně tímto heslem se řídí poměrně nová modifikace pro GTA: Vice City, Back to the Future. Navazuje na úspěšné snímky Cesta do Budoucnosti, propůjčuje si nablýskaný stříbrný sporťák a řadu jeho neocenitelných vlastností. Nicméně nezapomněli jsme ani na další herní konverze. Stačí číst dále.

Grand Theft Auto: Vice City – Back to the Future

Back to the Future Mod se nechal inspirovat slavnými snímky s příznačnými názvy Cesta do Budoucnosti. GTA: Vice City tak nabízí možnost usednout do nablýskaného stříbrného sporťáku, jenž se jako jediný na světě dokáže utkat s časem, gravitací a dalšími zákonitostmi našeho univerza. Ruku v ruce s vylepšenou grafikou a ostatními menšími úpravami se určitě budete skvěle bavit. Tudíž mi nezbývá nic jiného, než vám tuto ulítlost vřele doporučit. Ostatně, podívejte se na přiložené video a usuďte sami.

Download: Back To The Future 0.2c Manual Install (416 MB)
Homepage: http://z3.invisionfree.com/GTA_Hill_Valley/index.php?act=idx


Counter-Strike: Source - Zombie Horde
 
Také vás tak přitahují oplzlá lepkavá těla chodících mrtvol? V tom případě si zahrajte vskutku zajímavou modifikaci Zombie Horde, určenou pro Counter-Strike: Source. Kromě tématického zombí ladění doprovázeného nepříjemným zápachem mrtvol přináší i několik nových map, hráčské statistiky, powerupy a další menší či větší úpravy.

Download: Zombie Horde 1.1 (18.8 MB)
Homepage: http://www.zombiehorde.com/


Medal of Honor: Breakthrough – 1936

Přestože je Medal of Honor s datadiskem Breakthrough již spíše nostalgickou záležitostí, na světě se válí celá řada vskutku výtečných modifikací, které by bylo hříchem opomenout. Jednou z nich je přitom totální konverze s příznačným názvem 1936, která hráče vtáhne do tehdejších bojů v ulicích Barcelony. Setkáte se se zcela novými zbraněmi, vojáky, zbrusu novým prostředím a dalšími inovacemi. Nebojíte-li se oprášit krabici s pověstným názvem Medal of Honor, 1936 je pro vás jasnou volbou.

Download: 1936 (91 MB)


Fallout 2 - Shattered Destiny 1.1

Kdesi uprostřed pustiny skončila vaše pouť kvůli nepříjemnému překvapení. Karavanu, s níž jste se vydávali vstříc novým dobrodružstvím, zastihl nelítostný masakr. A se zbytky sil se proto snažíte dobelhat kamkoliv, hlavně co nejdále od hrůzy, jež vás právě potkala. Shattered Destiny je vskutku zajímavý mód pro druhý díl Fallouta, v tomto případě dokonce opatchovan, tedy zbavený některých chyb. Pro více informací určitě mrkněte semhle.

  

Download: Shattered Destiny 1.1 (29.6 MB)
Fansite: http://www.madbrahmin.cz/index.php?dir=fallout2/mods&id=sd


Hexen - Dark Realms

Hexen. Jedna z legend stojící hned vedle veleslavného Wolfensteina, Dooma a Heretica. Byl by v tom tedy čert, aby se na světlu světa neobjevila nějaká zajímavá modifikace, kterou by s otevřenou náručí přijali všichni hráči z takzvané staré školy. V Dark Realms vás kromě značně hororového příběhu čeká celkem šestnáct jednotlivých úrovní rozdělených do tří kapitol. Velkou výhodou přitom je fakt, že po stránce hratelnosti je tato herní konverze do jisté míry nelineární, skýtá zároveň i nové zbraně a monstra.

 

Download: Dark Realms (4 MB)
Fansite: http://www.freewebs.com/dark-realms/

Váš názor Další článek: Galerie: Brütal Legend

Témata článku: , , , , , , , ,