Modifikační koutek: Battlefield na tři způsoby

Máte rádi Battlefield? Jestliže je vaše odpověď kladná, dnes vám přinášíme přímo dar z nebes. Na druhou stranu se však máte na co těšit i vy, BF zatím nepolíbení.

Battlefield 1942 - FragField

Ačkoli je FragFileld modifikací pro titul Battlefield 1942, jeho tvůrce přiznává, že se během vývoje nechal inspirovat spíše konkurenční akcí Call of Duty 2. Těšit se můžete nejen na různorodé mapy, ale i na solidní zbraňový arzenál, čítající všechno možné, od nožů, přes pistole, až po samopaly a granáty. Nicméně výsledná verze těchto hraček se ještě změní, neboť některé z nich nejsou tak účinné, jak se na první pohled zdálo. Každopádně ale instalací tohoto dílka nic neztratíte, maximálně tak hromadu času.

battlefield_1942_fragfield01.jpgbattlefield_1942_fragfield02.jpg

Download: http://www.moddb.com/mods/fragfield/downloads/fragfield-01-installer

Half Life 2 – Zombie Panic: Source

Hra na kočku a myš, tak by se dal charakterizovat Zombie Panic: Source. Po připojení na server si můžete vybrat, zda se přichomýtnete k hordě krvelačných zombie a pokusíte se zabít vystrašeného člověka, nebo se naopak dostanete právě do role ono člověka a budete se snažit zachránit před jistou smrtí. Jen upozorňujeme, že pakliže se všichni hráči přidají ke straně nemrtvých, systém automaticky vybere jednoho nebožáka, který se tak nedobrovolně stane štvanou kořistí. Pokud máte rádi velké výzvy a strašidelnou atmosféru plnou nejistoty, vřele doporučujeme.

half_life_2_zombie_panic_source01.jpghalf_life_2_zombie_panic_source02.jpg

Download: http://store.steampowered.com/app/17500/

Homepage: http://store.steampowered.com/app/17500/ 

Battlefield 2 – Forgotten Hope 2

Všichni militantně pozitivní jedinci, neváhejte a přistupte blíže! Tato modifikace je dějově zasazena do druhé světové války, přičemž velký důraz je zde kladen na autentičnost. Respekt budí již samotný počet autentických zbraní a vybavení, který se zastavil na čísle 250. Do boje se zapojí všechny možné jednotky, od pozemních přes námořní, až po letecké. Stačí si pouze vybrat, což však leckdy může být leckdy velké dilema. Na své si přijdou i příznivci cestování, protože se dostanete snad do všech možných koutů světa, kde se odehrávaly ty největší bitvy největšího válečného konfliktu v dějinách lidstva.

battlefield_2_fotgotten_hope_2_01.jpgbattlefield_2_fotgotten_hope_2_02.jpg

Download: http://www.moddb.com/mods/forgotten-hope-2/downloads/forgotten-hope-21-full

Battlefield 1942: Stargate: La Relève

Dnešní díl Modifikačního koutku uzavřeme francouzskou modifikací pro Battlefield 1942 s názvem Stargate: La Relève (v angličtině The Relief, pokud příliš neholdujete románským jazykům). Proti ostatním živým hráčům z celého světa svedete boj mezi vládci soustavy Goa'uld s jejich oddanými otroky Jaffy a lidem (Taur'i). Je jen a jen na vás, na jakou stranu se dáte, obě jsou zcela vyvážené, takže každá z nich má jak své silné stránky, tak i slabiny. Samozřejmostí jsou autentické zbraně v obou dvou případech. Zatímco lidé se ohnání P90 a MP5, vládci soustavy si připravili Boží ruku, TER a podobné výdobytky své moderní technologie.

battlefield_1942_stargate_la releve.jpgbattlefield_1942_stargate_la_releve.jpg

Download: http://www.moddb.com/mods/stargate-la-relve/downloads/sglr-client-v1 

Váš názor Další článek: Playstation 3 dobyl Evropu

Témata článku: , , , , , , , , , , , ,