Modifikační koutek: FarCry s mimozemšťany

Konec je písečným plážím, neúprosného slunce a všudypřítomných teroristických aktivit. S totální konverzí First Contact pro Far Cry se ocitnete na planetě plné mimozemšťanů. Avšak nejedná se o jedinou kompletní předělávku, i pro hráče Half-Life 2 nebo stařičkého Dooma 2 jsme si přichystali zajímavé kousky.

FarCry - First Contact: PlanetFall

Sedm studentů z univerzity Salford se rozhodlo pustit do ambiciózního projektu, jenž si bral za cíl naprosto předělat původní tropickou akci FarCry. Namísto písečných pláží s rozkvetlými palmami se ocitnete na planetě obklopené mimozemskými tvorby – první kontakt s nimi přitom nebude zrovna nejpříjemnější. Nejedná se ale o bezduchou akci, nýbrž o opravdu povedené dílo s vlastním příběhem v čele s doktorkou Lucií. Z původní hry toho každopádně příliš nezůstalo, First Contact: PlanetFall tedy určitě doporučuji vyzkoušet.

Download: First Contact: PlanetFall (407 MB)
Homepage: http://www.myspace.com/sharkinacube

Half-Life 2 – Hypercube: Source 2.0

Snad každý alespoň slyšel o slavné trilogii scifi thrillerů Kostka (The Cube). Modifikace pojmenovaná po jednom z nich přitom nabízí stejnou porci akce ve stísněných prostorech, kde na hráče čeká nespočet zrádných pastí. K jejich překonání v mnoha případech nebude potřebné ani tolik násilí, jako spíše rozumné uvažování, ostatně podívejte se také na přiložené video, nebo si Hypercube rovnou zkuste. Jedná se o povedený kousek, byť svým provedením nesahá k úplné špičce.
 

Download: Hypercube (8 MB)
Homepage: http://www.cubedude89.com/hypercube.html

Homeworld 2 – CMM v.3

Vesmírná strategie Homeworld 2 je dodnes mezi hráči opravdu oblíbená, přitom balíček úprav nazvaný jako CMM 3 zasahuje především do multiplayerové složky hry. Přidává do ni řadu aspektů, a to především ze singleplayeru, v důsledku se ale dá hovořit téměř až o datadisku, nežli klasické modifikaci. Pakliže jste majiteli původní hry, neměli byste si CMM 3 nechat ujít.

  

Download: CMM v.3 (8.9 MB)
Homepage: http://www.cmm.hwaccess.net/news.php


Quake 4 - Weapons of Destruction

Weapons of Destruction je modifikace dotýkající se především zbraňového arzenálů v Quake 4. Ne náhodou proto ve hře přibyly nové kousky, jako například ostřelovací puška, obávaná tarasnice nebo podivný kousek se jménem Jump Blaster. Weapons of Destruction však stále není kompletně hotov a autoři pracují i na začlenění některých aspektů z druhého dílu Quake. Inu, ukáže až čas, co vše se tvůrců podaří vgenerovat do hry.

  

Download: Weapons of Destruction (11.45 MB)


Doom 2: Batman DOOM

Název mluví za vše. Batman DOOM je totální konverze pro stařičkého Dooma 2, která nejenže přináší dvacet pět nových úrovní, ale také devět zbraní, spousty nevídaných kreatur a opomenuta nebyla ani hudba. Právě nabízená modifikace patří ke klenotům ve své kategorii, všichni hráči ze staré školy jistě podobný kousek uvítají. Předělána byla většina grafiky, setkáte se i s novými funkcemi a kdovíjakými ještě dalšími vylepšováky. Je toho zkrátka hodně...

 

Download: Doom 2: Batman DOOM
Homepage: http://www.doomworld.com/batman/main.shtml

Diskuze (1) Další článek: V útrobách EA vzniká FIFA Street 3

Témata článku: , , , , , , , ,