PS3 | Akce

Monster Madness podruhé

Jsou tady zase. Kdo? No přece Zack, Carrie, Andy a Jennifer, hlavní hrdinové zhruba rok staré akce Monster Madness: Battle For Suburbia. Ke vší své smůle je opět namísto zábavy čeká boj se odpornými a především zlými příšerami, mezi nimiž najedete i staré známé upíry, vlkodlaky, zombie a démony. Nicméně to je jen chabý výčet několika z nich, celkem se ve hře dočkáte na 70 různých druhů monster, z nichž každý má své specifické vlastnosti a strategii. Celé město je jimi doslova zahaleno, což si přímo žádá o protiúder.

Monster Madness: Grave Danger má být ve všech ohledech větší než jeho předchůdce. V pěti rozsáhlých prostředí na vás čeká 18 úrovní plných nepřetržitého boje se zplozenci zla. K jejich eliminaci vyžijete kromě normálních zbraní i bonusové, které najdete schované někde v levelu. Zbraně lze také upgradovat různými součástky, díky nimž dosáhnete lepšího výsledku. Prostředí je navíc interaktivní a půjde třeba rozstřílet samopalem. Nově můžete hlavním postavám změnit oblečení, na výběr je šestnáctka druhů (pirát, baletka, ďábel atdp.).

Kromě hry pro jednoho hráče je v titulu obsažen i multiplaier, jenž nabízí dva módy – Deathmatch a Capture the flag, přičemž zúčastnit se může až 12 hráčů. Monster Madness: Grave Langer je vyvíjen primárně pro konzoli PS3, proto ostatně obsahuje množství bonusových vylepšení.

monster_madness_ex_45.jpg monster_madness_ex_48.jpg
monster_madness_ex_49.jpg monster_madness_ex_50.jpg
monster_madness_ex_51.jpg monster_madness_ex_52.jpg
monster_madness_ex_53.jpg monster_madness_ex_54.jpg
monster_madness_ex_55.jpg monster_madness_ex_56.jpg

 

Zdroj: CVG
Dostupné pro: PS3
Žánr: Akce | Bláznivá akce
Výrobce: Artificial Studios | Webové stránky hry
Váš názor Další článek: Galerie: C&C: Red Alert 3

Témata článku: , , , , , , ,