Mortal Kombat 11 bude pořádný krvák: podívejte se na obrázky, videa a záběry

Pochybuje snad někdo, že bude nový Mortal nejbrutálnější bojovkou roku?

Studio NetherRealm pro nás chystá v pořadí už 11 díl oblíbené bojovky Mortal Kombat a podle smrště nejnovějších obrázků, trailerů a záběrů ze hry to vypadá, že nás čeká nejbrutálnější hra za dlouhou dobu. A nejen ve svém žánru. 

Během vývojářského livestreamu bylo odhaleno hodně a na vše podstatné se můžete podívat níže. V galerii najdete čerstvé obrázky a arty jednotlivých postav, které naleznete v soupisce, níže jsou pak k mání premiérové záběry ze hry, příběhové intro, odhalení dabérky Sonyi Blade, fatality, přestavení zbrusu nové postavy i pěkný pohled do zákulisí. 

Menším střípkem informací je, že by mělo ve hře být minimálně 25 hratelných postav a z Injustice samozřejmě dorazí také systém vybavení a vzhledu, se kterým si budete moci vyhrát do libosti. 

A abychom celou plejádu novinek uzavřeli stylově, podívejte se také na odhalenou luxusní sběratelku, která nabídne exkluzivní skiny pro postavy, Steelbook, MK logo jako magnet, sběratelskou krabici a především 1:1 repliku masky Scorpiona. Cena prozatím nebyla odhalena. 

mortal_kombat_kollectors_edition.jpg

Mortal Kombat 11 vychází 23. dubna letošního roku pro PC, PS4 a Xbox One a o jeho úspěchu nemůžeme prakticky pochybovat. Koncem března je pak naplánována beta pro předobjednávky. A co vy? Těšíte se?

Oficiální gameplay trailer

Příběhový trailer

Odhalení postavy Gerase

Fatality

Pohled do zákulisí

Diskuze (4) Další článek: Dark Zone v akci The Division 2 bude mnohem rozmanitější a lákavější

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,