Mortal Kombat: Onslaught je nový přírůstek do krvavé série. Chystá se ale jen na mobily

Během nedávných oslav výročí Mortal Kombatu řekl vedoucí vývoje Ed Boon, že na nový velký díl je ještě brzy. Místo toho přichází oznámení mobilního titulu. Onslaught má být RPG, na kterém pracuje přímo studio NetherRealm a také se podílí na jeho vydání. 

Jako první mobilní titul bude obsahovat novou příběhovou kapitolu, kde si hráč bude muset vybudovat tým bojovníků ze široké soupisky jmen. Ve skupinových bitkách v reálném čase rozpoutáme chaos skrz všechny říše. S oznámením se Warner Bros. pochlubili, že jejich Mortal Kombat Mobile, který vyšel v roce 2015, dosáhl 150 milionů stažení a patří tak mezi 5 nejstahovanějších bojovek na iOS i Androidu.

"Mortal Kombat: Onslaught je důkazem toho, proč je Mortal Kombat už víc než 30 let špičkovou herní sérií. Tým NetherRealm pokračuje v inovacích a přináší fanouškům nové prvky," komentuje oznámení David Haddad, prezident WB Games. Ed Boon pak dodává, že chtějí fanouškům představit tuto sérii novými způsoby. "S Mortal Kombat: Onslaught jsme Mortal Kombat přetvořili na strategické týmové RPG s rychlými souboji, které si užijí noví i stávající fanoušci."

Onslaught by měl vyjít v průběhu příštího roku a zatím jsme z něj neviděli žádnou ukázku. Pokud chcete mít o mobilním Mortal Kombatu přehled, můžete se přihlásit na oficiálních stránkách k odběru novinek. 

Zdroj: Business Wire

Váš názor Další článek: Proč Gotham Knights poběží na konzolích ve 30 FPS? Vývojář to svádí na Xbox Series S

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , ,