Mortal Kombat: Shaolini se vrací

Hlavně starší hráči si pamatují sérii bojovek Mortal Kombat, ke které nyní Paradox Development vyvíjí pokračování.

Mortal Kombat Shaolin Monks však bude spíš takovou odbočkou série, protože navazuje na příběh z druhého dílu, o kterém jsme vás informovali a jenž je mnohými fanoušky považován za nejzdařilejší. Hlavním rysem by měla být hra za bojovníky Liu Kanga a Kung Laa. Hráči budou mít možnost bojovat nejen sami proti sobě, ale protože v principu hra bude spíše podobná sérii Prince of Persia, bude dvojice postupovat stále po příběhové linii. Po cestě ochránce dobra samozřejmě překvapí nejeden nepřítel, ale i různé pasti a úkoly.

  

Staří znalci série zajásají nad různými známými rysy, kterými by měla být hra i přes řadu změn prošpikována. Není tak zvláštní potkat klasické protivníky a spolubojovníky, se kterými jste bojovali již dříve. Autoři údajně zahrnuli i některé slavné bugy, takže se bude jistě hledat řada spojitostí.

Hru bude možné hrát ve dvou hráčích kooperativně a v některých misích se k vám přidají ještě další postavy. Klasicky bude možno ovládat pouze hrdiny strany dobra, nejspíš jen někoho z oné slavné dvojice. Ostatní budou jen pomáhat, ale je možné, že se autoři rozhodnou zařadit klasický soubojový režim.

  

Download (70 MB, videorozhovor): Doupě

Doupě komentuje: Pokračování série bude spíše změnou žánru, protože se nebude jednat o klasické souboje jeden na jednoho, ale sérii mnoha bitev s velkým množstvím protivníků. Možnost ovládat dvojici bojovníků zase připomíná stařičké arkády a nejspíše nabídne mnoho hodin zábavy ve více hráčích.

Informace o hře (Mortal Kombat Shaolin Monks)
Platforma: PS2, Xbox
Žánr: bojovka
Výrobce hry: Paradox Developement (
http://www.px.com/)
Vydavatel hry: Midway (
http://www.midway.com/)
Homepage hry:
http://games.teamxbox.com/xbox/1043/Mortal-Kombat-Shaolin-Monks/
Předpokládané datum vydání: 19. 9. 2005

Zdroj: Gamespot

Diskuze (2) Další článek: WCG 2006 mezi formulemi a pizzou

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , ,