Moscow Rush - netradiční závody v Moskvě

Hlavními postavami her nemusí být jen gangsteři, či lidé na společenském žebříčku výše postavení, ale i obyčejní lidé z ulice. Důkazem budiž i chystaný titul Moscow Rush, který nám nabídne nefalšované závody v ulicích Moskvy v kůži obyčejného Rusa.

„Hrdina z lidu“ ničím nevyniká, snad jen svou láskou k plechovým miláčkům, kteří se mu nakonec stanou i osudnými. Zčistajasna dostane příležitost trochu se ve světě zviditelnit a stát se závodníkem. Chytí svou šanci za pačesy a pomalu se prodírá ze zadních pozic až na stupně vítězů… Typická americká pohádka, naštěstí přibarvená evropským stylem. Dnešní hráči totiž žádají nejasný vývoj, za nímž si budou stát sami. A je-li to v rámci možností, proč jim ho nenabídnout, že? Vývojáři z HGM se tak chválí nelineárním příběhem, jehož vývoj záleží čistě jen na hráči. Na své životní cestě tak můžete okusit mnohá povolání; zmíněným závodníkem počínaje a řidičem mafie konče. Vždy jde však o jediné - vydělat co nejvíce rublů a pořídit si za ně nějaké to vybavení do auta, zlepšit ho, či v krajním případě přímo zakoupit nové. Celkově hra nabídne kolem dvaceti misí.

   

Herní svět by měl nabídnout nebývalou rozlohu, vezmeme-li v potaz fakt, že se autoři snaží o reálné vyobrazení ulic celého hlavního města Ruska. Samozřejmostí je engine podporující všechny moderní technologie, za zmínku stojí vysoce reálný model fyziky a poškození. Chybět nesmí ani multiplyer, jenže ten bude podporovat pouze hraní po lokální síti. Moscow Rush můžeme označit za skvěle vypadající titul, ještě lépe zní datum vydání - březen tohoto roku.

Zdroj: Worthplaying

Váš názor Další článek: Recenze: Warioware – máte čtyři sekundy

Témata článku: , , , ,