Most Wanted v novém Need for Speed

Ještě ani nezaschly olejové skvrny na našich monitorech a už se připravuje další, v pořadí již devátý, díl závodní série Need for Speed. Dnes v noci to oznámila firma Electronics Arts, jejíž kanadská pobočka v těchto dnech pilně pracuje na Need for Speed: Most Wanted. Spolu s tiskovou zprávou byl uvolněn i jeden artwork, který rozhodně stojí za vaši pozornost.

Jak už podtitul napovídá, po dlouhé době se opět střetnete s policejními vozy, které se vám budou snažit zabránit v porušování zákona na silnicích. Spolu s ostatními závodníky se budete prohánět v otevřeném herním světě, jenž se výborně osvědčil v Underground 2. Mimo zběsilých honiček ve spletitých ulicích vás čeká i obligátní vylepšování a tuning automobilu; nakupování nových součástek a testování jízdních vlastností na okruhu. Kariéru má suplovat přítomnost tzv. Černé listiny, na níž se budete průběžně zapisovat a stoupat po ní až na ty nejvyšší příčky. To vše v hollywoodském stylu, za doprovodu nabušeného soundtracku a v perfektním vizuálním zpracování.

Electronics Arts nejsou žádnými troškaři, což dokazuje výčet herních systémů, na nichž si nový Need for Speed zahrajeme - PC, PS2, PS3, Xbox, Xbox 2, Gamecube a také trojice handheldů; Nintendo DS, Game Boy Advance a Sony PSP. A jakých herních modů se dočkáme si můžete přečíst ve starší zprávě.

Zdroj: Worthplaying

Diskuze (1) Další článek: Recenze: Tom Clancy`s Splinter Cell: Chaos Theory – týden by měl mít osm dní

Témata článku: , , , , , , , , , , , , ,