MotorStorm stihne Apokalypsa

Zdá se, že nedávno se objevivší obrázky nelhaly. Nejnovější MotorStorm nás provede postapokalyptickým světem, jako stvořeným pro ztřeštěné, životu nebezpečné závody. Alespoň to vyplývá z tiskové zprávy zveřejněné na Playstation Blogu.

Zapomeňte však na opuštěné ulice. Tvůrci MotorStorm: Apocalypse slibují, že město, v němž se budete pohybovat, nebude tak úplně prázdné a co říct bude mít údajně i matka příroda. V průběhu závodů tak bude velkoměsto trháno na kousky, díky čemuž se v reálném čase budou měnit i závodní okruhy.

Toho si přitom budete moci užívat až se 3 hráči na jedné konzoli, a až 16 v online multiplayeru. Případně to budete moci zkombinovat. Svůj prostor navíc dostane i úprava vozítek, během níž prý půjde změnit úplně všechno. Včetně jízdních vlastností.

1.jpg2.jpg

Jednou z nejzajímavějších součástí hry nicméně bude tzv. Game Mode Creator, v němž si budete moci vytvořit vlastní verzi hry s vámi zvolenými pravidly a podmínkami, kterou navíc budete moci hodit do éteru. Další podrobnosti na E3.

Zdroj: Playstation Blog

Dostupné pro: PS3
Žánr: Závodní
Výrobce: Evolution Studios
Začátek prodeje: únor 2011
  • Destrukce
  • Vizuální stránka
  • Příběhové filmečky
  • Obtížnost
Diskuze (2) Další článek: Duke Nukem: Manhattan Project se XBLA dočká 23. června

Témata článku: , , , , , ,