Možná se dočkáme Little Big Adventure 3

Jméno Frederick Raynal vám asi nebude moc povědomé, ale když prozradím, že prošel legendárními týmy jako Delphine Software a Adeline Software, spousta z vás určitě zpozorní. Raynal měl jako designer prsty například ve hrách Alone in the dark či Little Big Adventure. A právě druhé jmenované hry nás možná čeká pokračovaní.

Pro fanovskou stránku Twinsen`s Adventure (thx to Paar za odkaz) se designer vyjádřil, že se svojí novou firmou ukázal vydavatelům několik projektů, aby si vybrali, na kterém má pracovat. "Ukázal jsem několik projektů, včetně LBA 3, několika vydavatelům," řekl doslova Raynal. Dál prohlásil, že teď v lednu má spoustu schůzek a v únoru poskytne interview. V únoru prý očekává dobré zprávy. Raynalův nový tým se jmenuje Ludoid a prozatím jsou jeho jedinými majiteli a zaměstnanci on, jeho žena a bývalý hlavní grafik No Cliché, Yael Barroz.

Karel Kališ komentuje: Bylo by naprosto skvělé, pokud by vše klaplo a my se dočkali LBA 3. Předchozí dva díly přinesly perfektní hratelnost, originální a skvělé grafické zpracování, sposutu nových nápadů a strhující příběh. Otázkou je, zda bude mít některý z vydavatelů zájem o podobnou hru a nejasnosti panují i kolem práv, které vlastní majitel Adeline Softwaru.

Zdroj: Twinsen`s Adventure

Diskuze (1) Další článek: PSP poprvé poráží Nintendo DS

Témata článku: , , , , ,