Mr. Bean se objeví na NDS

Poté, co legračně přihlouplý Angličan Mr.Bean začátkem tohoto roku zaútočil v herní podobě na konzoli PS2, chystají jeho tvůrci z Blast! Entertainment portaci na NDS. Stejně jako v playstationové předloze, i zde se panu Beanovi ztratil jeho tolik milovaný plyšový medvídek, a tak mu nezbude nic jiného, než ho zase najít. Na tuto záchranou akci se dokonce oblékne do pirátského převleku, což je oproti obvyklému saku nezvyklá změna. Naštěstí však jen kosmetická, protože chování zůstalo takové, na jaké jsme všichni zvyklí. Takže se mimo jiné můžete těšit i na ohromnou porci zábavy.

Hra obsahuje 12 levelů plných logických hádanek zapeklitého rázu, šílené pasti, kterým se musíte vyhýbat a samozřejmě také množství padouchů, přes něž si budete muset probojovat cestu k medvídku Teddymu. Aby byla posílena celková šílená atmosféra titulu, všechno se bude odehrávat v pestrobarevných trojrozměrných lokacích. Přestože je titul určen mladším hráčům, nebudou se u něj nudit ani ti odrostlejší.

Vydání by tvůrci chtěli stihnout ještě v letošním roce, přičemž vedoucí marketingu, Kirsty Payne se vyjádřil, že Mr.Bean se těší takové oblibě, že kromě NDS verze se hry dočkáme i na další konzoli ze stáje Nintenda, Wii, pravděpodobně též v tomto roce.

Zdroj: Worthplaying
Dostupné pro: 3DS
Žánr: Arkády | Hopsačka
Výrobce: Blast! Entertainment
Váš názor Další článek: Střípky informací o Skate 2

Témata článku: , , ,