MSI GE70 – nový herní noťas na letní pařby

Začíná období propařených nocí a letních LAN párty, proto jsme si dnes posvítili na nový 17“ herní notebook MSI GE70! Tento stroj Vám za super cenu nabídne nejen nejnovější procesor Intel Core i7, silnou grafiku, ale také třeba herní síťovku Killer LAN nebo podsvícenou herní klávesnici SteelSeries.

Léto je tu! To znamená, že začalo období, ve kterém můžete hrát až do ranních hodin, aniž byste museli vstávat, ale také začíná období letních LAN párty. A tak si dnes představíme herní noťas MSI GE70, který Vám poskytne dostatek výkonu na všechny moderní hry. Hned na úvod zdůrazníme, že herní noťas si nekupuje ten, kdo hraje jen doma a nikde necestuje – takový hráč si logicky koupí nabušený desktop, který bude mít výrazně vyšší výkon. V tomto článku si představíme notebook, který bude perfektním parťákem každého hráče, který hodně cestuje a chce si své hry vychutnat na různých místech, aniž by s sebou musel tahat velký stolní počítač s monitorem.

MSI_GE70_1.png MSI_GE70_2.png MSI_GE70_4.png

MSI GE70 je novou generací sedmnáctipalcových herních noťasů značky MSI. Tato značka se celosvětově hodně zaměřuje na hráče a v posledních letech jsou její herní notebooky jedny z nejžádanějších. MSI je s gamingem neodmyslitelně spojeno, což dokládá např. partnerstvím s týmem profesionálních hráčů Fnatic nebo v České republice sponzorují největší lokální turnaj BenQ Grunex Challenge.

A právě profesionální hráči se na vývoji nových notebooků podílí. Srdcem nové MSI GE70 je nejnovější generace herního procesoru Intel Core i7 společně se silnou grafikou nVidia Geforce GTX765M se 2 GB rychlých pamětí GDDR5. Ve spojení s 8 GB svižné operační paměti a rychlootáčkovým SATA diskem o velikosti 750GBmáte opravdu slušnou hardwarovou sílu pro ty nejnovější hry. Pařit budete na kvalitním matném FullHD monitoru o velikosti 17,3“, vedle kterého se skrývají čtyři velmi zajímavé vychytávky, které si představíme samostatně:

1) Herní SteelSeries klávesnice

Profesionální herní klávesnice SteelSeries s možností modrého podsvícení a vysokou odolností.

2) Herní síťovka Killer LAN

Inteligentní herní síťovka Killer se stará o rychlejší síťový provoz a bleskovou odezvu. Technologie Advanced Stream Detect automaticky upřednostňuje síťové přenosy herních aplikací. Kromě zvýšení rychlosti on-line her umožňuje například stahovat videa až o 50 % rychleji!

3) Excelentní zvuk

Noťas má nezávislý zesilovač AudioBoost pro sluchátka, který byl speciálně navržen pro herní sluchátka střední a Hi-Fi úrovně. Kromě zesilovače má také čtyři výkonné reproduktory, které jsou chloubou tohoto stroje. Čisté výšky, prokreslené detaily středních i nižších tonů a vysoká hlasitost jsou předností tohoto modelu.

4) Vyztužené šasi (tělo) notebooku

MSI GE70ku jsme měli v redakci a sami můžeme říct, že je na 17“ herní notebook velmi pevná. Žádné vrzání, notebook se neprohýbá a horní strana je navíc chráněna kovovým plátem.

Design je samozřejmě otázka vkusu, ale nutno podotknout, že agresivnější herní dravost tomuto stroji sluší. Jak jsme už napsali výše, podsvícení klávesnice je modré. Pokud byste chtěli stroj, který by Vám dovolil si nastavit vlastní barvy, můžete sáhnout po modelu MSI GT70, čímž do jisté míry ovlivníte i vzhled notebooku. Řada GT je tou nejvyšší, kterou MSI ve své nabídce aktuálně má. Nabízí aktuálně nejrychlejší grafiku, SSD disky, herní bezdrátovou síťovku, hrubě odolné tělo atd., což se logicky odráží i na ceně, ale můžete volit z různých konfigurací.

MSI_GE70_3.png

Na závěr ale velmi příjemná zpráva – tuto mašinu v obchodech pořídíte v ceně kolem 32 tisíc korun, což je za výkonný a kvalitní herní noťas s řadou gamingových technologií opravdu velmi slušné. Pokud hledáte kvalitní a výkonný herní noťas s optimálním poměrem cena/výkon, koupí MSI GE70 se rozhodnete správně.

Další článek: Indian Liveplay - Kostičkované dobrodružství #18

Témata článku: , , , , , , , , , ,