Multiplayer střílečky Halo Infinite bude mít vlastní příběhovou linku

Rozhodně nepůjde jen o bezhlavé střílení.

Microsoft na E3 potěšil spoustu fanoušků sci-fi série Halo, když odhalil multiplayer hry Halo Infinite jako zdarma přístupný. Tím ale dobrý přístup vývojářů nekončí. Multiplayer bude mít očividně zcela samostatnou příběhovou složku, která se bude linout paralelně hlavnímu příběhu Master Chiefa a jeho holografické kolegyně. To prozradil v oficiálním blogu kreativní ředitel Joseph Staten. 

S tím půjde ruku v ruce také chytrý systém Battle Passu a odemykatelných bonusů ve hře, který bude mnohem přístupnější a hráči nebudou cítit zbytečný tlak hrát hru, jen aby stihli dokončit nějakou sezónu herního obsahu. Právě proto bude do online hry začleněn příběh. Kromě odemykání nového vybavení a dalších serepetiček bude každá sezóna posouvat vpřed svůj vlastní příběh kolem válečné vřavy Spartanů. 

"Naším cílem je vzít vámi vytvořeného bojovníka a vhodit je doprostřed příběhu, který se bude odehrávat v rámci většího univerza Halo. Dát jim důležitou roli při postupu dál," řekl Staten. "Jak přesně to uděláme s nadcházejícími sezónami a postupem dál, to prozatím nejsme připraveni odhalit."

Váš názor Další článek: Ninja Gaiden: Master Collection - tenhle drak měl ještě zůstat spát | Recenze

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,