Multiplayerová střílečka Kill Strain startuje 19. července

Samotnému vydání bude předcházet early access, dostupný na PS4 od 12. července.

Špatnou zprávou je, že pro našince jsou brány předčasného přístupu uzavřeny. Na oficiálních stránkách se hovoří pouze o Severní Americe, jakožto místa, odkud se do něj můžete dostat.

Pořádná vřava začne však až s vypuštěním do světa plné verze. Kill Strain zaujme především svým pojetím klasického žánru MOBA. Do hrnce, kromě klasických ingrediencí, totiž přimíchá asymetrické rozložení hráčských sil. Na satanisticky laděných bojištích se proti sobě postaví hned tři týmy: dva z nich tvořeny čtyřmi lidskými jednotkami a ten třetí jedním nebo dvěma mutanty. Jejich role se bude od ostatních krapet lišit. Díky svých schopnostem mohou převézt lidské oponenty na svou stranu a tím změnit počty hráčů v jednotlivých týmech. Jde o věc vskutku nevídanou a my jsme zvědaví, jak na tom bude Kill Strain co se týče vybalancování příslušných stran. Můžeme vzpomenout třeba na předloňské Evolve, které je dnes prakticky už mrtvou hrou. Ve své době dokázal vody multiplayerových stříleček sice rozvířit, dnes už po ní neštěkne ani pes.

Snad se tedy nadějnému projektu, jakým určitě Kill Strain je, podaří uspět. Přece jenom má tu výhodu, že bude zdarma ke stažení.

Váš názor Další článek: Červnový update pro bojovku Street Fighter V dostává konkrétní tvary

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , ,