Mutant, kterého se nemusíte bát? Český Mutant

Co si představit pod slovíčkem mutant? Zohizdněnou tvář shrbené příšery? Možná, v souvislosti s herní scénou se nyní však stále častěji bude mluvit o Mutantovi, což je název pro novou hru z dílen českého studia Napoleon Games.

Zveřejnění prvních informací o Mutantovi právě v tuto dobu není čistě náhodné; společnost Napoleon Games tak učinila v souvislosti se spuštěním svých nových oficiálních stránek. Díky vylepšené homepage tak nyní známe i první informace o hře; mělo by se jednat o sci-fi střílečku z pohledu třetí osoby.

  

Více o samotné herní náplni bohužel nevíme, autoři sice popisují děj jako "obhajobu pozitivních důsledků neetických experimentů na lidech.", ovšem co si před tímto pojmem představit, to už neuvádějí. Na vlastní kůži to ale zjistíme již relativně brzy, vydání hry je totiž plánováno již na jaro příštího roku. Mutant je ale přeci jen v ranné fázi vývoje, můžeme vám tak nabídnout pouze tři ručně kreslené návrhy. První obrázky přímo ze hry by se ovšem měly objevit již co nevidět.

Zdroj: Homepage

Váš názor Další článek: Hraní v práci jednoduší díky jihokorejským vynálezům

Témata článku: , ,